Skip to main content
  • 27.10.2022.

Londonski klub u zahodu ponovno otvara svoja vrata

Berlinski HÖR dobiva konkurenciju u glavnom gradu Velike Britanije

Piše: 

Glasoviti londonski klub smješten u zahodu “Public Life” nakon deset godina ponovno se otvara.

Poznat po svojoj skromnoj lokaciji u napuštenom javnom WC-u podno ulice Shoreditch, s kapacitetom svega 80 posjetitelja, šest godina je bio nezaobilazna točka za afterpartyje. Klub je 2012. godine izgubio dozvolu za rad te se zatvorio. Iako se klub u jednom trenutku prodao za milijun funti, svoja vrata nije otvarao.

Novi vlasnički tim su promotori “Warmer People” koji će klub Public Life rebrandirati u The Warmer Room. Program kluba će imat naglasak na gostovanjima eminentnih DJ-eva, producenata i umjetnika koji će pružiti ekskluzivne nastupe malobrojnoj publici.

Mozgovi operacije Thom Grant, Nathan Colinet i Giacomo Giraldi odlučili su zadržati izvorni izgled kluba uz manje radove održavanja kako bi lokacija bila funkcionalna za primanje partijanera. Iz The Warmer Rooma su istaknuli kako već neko vrijeme organiziraju partyje po Londonu, ali je da je sad bilo vrijeme za nešto drugačije. “Uspjeli smo uspostavit kontakt, doći dolje i preuzeti klub. Mjesto je stvarno super. Ima vrlo viktorijanski dizajn s Funktion One razglasom” spomenuli su novi vlasnici kluba te najavili besplatni party otvaranja.

4. studenog u renomirani londonski javni WC stiže Leo Pol, a karte su već razgrabljene.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2