Skip to main content
  • alt
  • 10.01.2015.

Londonski Studio Spaces dobio novu dozvolu

Londonski partijaneri mogu zbaciti nijemi kamen sa srca jer je još jedna glazbena tvrđava dobila produljenje dozvole. 

 
Party profil grada pomalo je narušen zatvaranjem Plastic Peoplea prethodnoga tjedna i žustrim trzavicama i debatama oko Fabricove licence koji je rezultirao strogim pretragama i prisutstvom vlažnih njuški policijskih šnjofača..
 
Studio space je u 2014. bio adresa mnogih fantastičnih glazbenih evenata i u 2015. je zakoračio s obnovljenom dozvolom koja mu je dozvolila da kroz godinu 40 puta otvori svoja vrata na 24 sata.

alt

 
Prostrani trosobni prostor u Wappingu u posljednje vrijeme iza svojih pultova ugostio je ekipu poput Erola Alkana, džokeja s krunom najboljeg, Dixona i Move D-ja, a The Hydra program i Electric MInds se u ovome zdanju osjećaju kao kod kuće.
 
Organizatori klubskog programa The Hydra naveli su kako su u suradnji sa Studio Spaces E1 golemu pažnju posvetili pregovaranju sa susjedima i vlastima kako bi udovoljili svim uvijetima čije ispunjenje je bilo potrebno da bi legalizirali ovaj lokalitet za partijanere koji žele proplesati noći na kasnovečernjim glazbenim eventima.
 
Izgleda da zaista uvijek jest najmračnije prije zore i jedva čekamo vidjeti što nam sve nose 2015. i Studio Spaces. Do tada rave on!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2