Skip to main content
  • 28.08.2023.

Looney Grandpas novim albumom vode na psihodeličnu avanturu

Ekscentrični hrvatski duo Looney Grandpas, kojeg tvore Emir Čehaić i Goran Goldberger, su objavili novi studijski album Straight Outta Looney Bin

Piše: 

Album je satkan od devet traka, a objavljen je na etiketi Mindspring Music na kojoj su već objavili “Loopsuction” i “Slavic Solstice”.

Straight Outta Looney Bin” donosi impresivnu psihodeličnu avanturu koju je hrvatski duo prezentirao kroz 9 traka, zdepastog ritma, srednjeg tempa, uz niz plemenskih, etno zvukova koji se isprepliću.

Kroz novi album, Looney Grandpas su stvorili otkačenu, intrigantnu fuziju psihodeličnog i organskog zvuka. Svojim funky ritmovima i fuzijama zvuka, nastavili su priču započetu na prethodnim izdanjima objavljenima na Mindspring Musicu.

“Jako puno strasti je uloženo u stvaranje ovog albuma. On predstavlja ono što smo mi.” otkrivaju Looney Grandpas nakon objave albuma. Traka “Altered States” s albuma se već našla na top ljestvicama, Trancentral ju je uvrstio među “Chill Space Top Track July 2023”.

Kako sami album zvuči live, brojni posjetitelji Mo:Dem festivala su imali priliku poslušati premijerno trake uživo na The Seed pozornici koju su Looney Grandpas otvorili.

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.