Skip to main content

Love Carnival sipa rave i ljubav Splitom!

400 godina povijesti maškaranja, praksa koja od antike nalaže kako je poželjno ponekad iskoračiti iz sebe samoga i samo na tren biti tko god želiš, dobiva svoj novi svezak na splitskom krnjevalu.

 
Službeno otvaranje dana slobode, ljubavi i zabave pod Splitskim nebom započinje 30. siječnja u podne podizanjem krnjevalske zastave na Pjaci. Posjetitelji i krnjevalci će sve svoje brige i nedaće poleći na Krnju koji će na pokladni utorak ritualno buknuti u plamenom ognju.
{youtube}rfr87Bf3Jr8{/youtube}
 
Svi oni beznadno zaljubljeni u karnevaleskne pauze od života na puni program oko su slobodni baciti na službene stranice splitskog krnjevala no ono što zanima naše elektronikom natopljene persone je Love Carnival Rave. 

 
Niknuo prvi puta prethodne godine, odmah se suvereno instalirao kao najveći zimski elektronički event Dalmacije, jer tko kaže da raveaš na obali samo dok živa sije preko tridesetice. Ove godine Love Carnival buja i raste i uposlio je trideset parova DJ domaćih i inozemnih DJ ruku kao i zvijezde Love Paradea iz tako nam dalekih Nigerije, Tajlanda i Engleske, koji će svoju opremu razmontirati na 4 floora. Možemo li baciti mig da se možda rađa naša osobna zimska inačica Ultre? Već prošlogodišnji porast noćenja od 25% u veljači bi sugerirao kako možemo.

Za main event baci oko na već potvrđena imena:

 
Nakadia / Get Physical Music / Thailand
Shinedoe / Intacto / Get Physical / Cocoon /100 % Pure/ Amsterdam
Moondance Crew (Ivan Komlinović live, Jan Kinčl Zero live, Pero Full House)
Miro Burić / Underground Control / Split
Edy C / Decoded / Šibenik
Okac / Incident Night / Split
Jock / Incident Night / Intec Digital / Split
Galinac Galinac / Technotika / Brela
Jolly Joke / Technotika / Ploče
WorDa / 1605 Music Therapy, N.O.I.A / Flat Belly/ Sarajevo
Joma Maja / Fresh Wave / Banja Luka
Torres / BitchBlack / Sticky Fingers / Dubrovnik
Dulash LIVE /Gumitwist) / Ljubljana
Vladimir Ačić / 1605 / Novi Sad
Sthekerson / Teknotik Artist Records / Zagreb
VEM /Beyond House / Belgrade
Goran Emkić / Eco Festival / Tuzla
Martin Gabric / TKM underground / Mostar
Lushi / Split
Bonjasky / Sarajevo
Teo Harouda / Zagreb
Toni Juranovic / Makarska
Igorritza / Underground Rijeka /Rijeka
Sinj Underground pres Mario Hrste, Luka, Štuc / Sinj
ČX / Dubrovnik
 
+ TBA
 
Ove godine festival je sastavljen kao kvartet. Četiri dijela kroz tri dana od 5. do 7. veljače inkorporiraju Krnjevalski vlak iz Zagreba, Krnjevalski brod, Love Marathon na Peristilu i Đardin – Zlatnim vratima te Love Rave u velikoj dvorani Gripe. Organizatori su ovdje u potpunosti odlučili izaći u susret zainteresiranima i smanjili cijene karata pa ćete tako svoju povratnu kartu za Krnjevalski vlak s Disko vagonom platiti 167 kn.

 
Vlak iz Zagreba kreće u 23 sata, a u Splitu plešeš u sedam ujutro i imaš još par sati za uhvatiti koji Z jer program na Rivi započinje u 11 sati ujutro. Love Marathon je besplatan na dva floora od 14-24h: Techno Peristil 2000y i Golden Gate Deep floor, a ulaz na Love Rave na dva floora u velikoj golemoj dvorani Gripe i Mastersu će biti simboličnih 85 kn kako bi krnjevalci pokrili barem osnovne troškove organizacije.

Ti bi do karata? Možeš ih slobodno nabaviti u Atlasu, Croatia Recordsu, Dallas shopovima, Dancing Bearu i svim kioscima Tiska, dok imaš 15% popusta ako ih uzmeš "online" u TicketShopu, a za detalje svih aspekata Love Carnival pokera evenata skokni ovdje.

 
AfterLove pak započinje također 7. veljače kada otkuca ponoć i traje do 7 sati ujutro na dva floora, Deep Space Masters floor i Techno floor Gripe. Slijedi chillanje na party brodu gdje ćeš na pučini tresti kosti uz dva DJ-a iznenađenja. Ukrcavamo se na Splitskoj Rivi oko 11 ujutro i plovimo do 16 sati.
 
Pa dođi, pleši, uživaj, budi na nekoliko dana tko god želiš biti. Znaš kako to ide – "Daj čovjeku masku i pokazat će ti svoje pravo lice!"
 
Love Carnival
 
PARTY VLAK ❤ Love Carnival Train Zagreb – Split
 
❤ Carnival Rave Split 2016
 
Love Carnival Boat Party
 
 
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2