Skip to main content
  • 16.01.2016.

Prvi KS promo ide downtempo psy majstoru Etsamanu

Dali smo obećanja i što se nas tiče naša riječ nas veže čvrsto poput svih čvorova u S&M forma.

 
Kako vam je poznato, odlučili smo medijsku pokrivenost iskoristiti u nadasve plemenite svrhe i dodati svom opusu aktivnosti i redovno promoviranje novih vrijednih ruku koje se trude i tjeraju na pogonsko gorivo ljubavi, bez mogućnosti da si još priušte nadasve potrebnu medijsku prisutnost. Živiš u svijetu koji funkcionira u medijskoj petlji, sve ono što možeš i znaš ostaje nedorečeno ako nitko za to ne zna.
 
Klubskoscenci su oduševljeni odazivom na poziv za besplatni promo i obećajemo da ćemo se potruditi pomoći što je više moguće prijavljenih, a prvu šetnju digitalnim s nama kreće Etsaman koji je ekipi koja ga poznaje oko u oko poznatiji i kao Marko Gajić. 

 
Markov uvid u druge dimenzije, u kojima je muza ostavila harfu na tren i kliznula na tlo da bi svome štićeniku šapnula misiju, bio je na Lost Theoryju 2012. Lost se zahuktao a Etsaman u jednom trenu primijetio da je kante vremena nesvjesno odlučio provesti na chill flooru zanemarivši main psy floor. Pravi ton, pravo mjesto, pravo vrijeme, pravi mladi čovjek i klica je pala na plodno tlo. Ovo iskustvo slijedilo je ono zarona u istraživanje downtempo psy glazbe i nastaju i prvi miksevi. Marko sada živi svoje dane u svim žanrovima chilla, vreteći sve od psyduba, preko psybienta i deep trancea pa sve do experimentala i goa-chilla, a kao lajtmotiv setova postavlja priču, jer zato smo ovdje, da stvaramo i slušamo priče.
 
Pri službeni mix koji je završio na zvučnim oblacima Soundclouda i Mixclouda načinjen je 2014. i hvata ga DJ Stevo koji mu daje priliku da zasvira u sklopu tadašnjih BFK Chillinga u Željezničaru, a prvi veći party na kojem je stao iza pulta bio je BGF-ov party uz Uxa, također u Željezničaru. Objekti u pokretu imaju to tendenciju i ostati pa tako slijedi svirka u AKC Mediki na Nekom Drugom Maju i zatim seljenje na genijalni đakovački Strololobodobolos.  Konačni naklon 2015. dočekao ga je zalijepljenog za pult u najundergorund zagrebačkom podrumu Das Hausa.

 
Marko je spreman za više i bolje, a najbolji recept koji mi znamo za uspjeh je pleter truda, rada i entuzijazma. Pa posudi uho službenim stranicama mladog gospodina Etsamana i tko zna kakvu buktinju pokrene ova mala KS iskra, a mi vas svakako pozivamo da nastavite slati svoje prijave i dalje jer svako putovanje započinje prvim korakom pa nema razloga da ne kročimo zajedno. Enjoy!
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk