Skip to main content
  • maceo plex
  • 20.04.2013.

Maceo se ispričao Nini

Nakon što je prije skoro dva tjedna, točnije 9. travnja, na svojoj FB stranici američki producent Maceo Plex prozvao rusku producenticu Ninu Kraviz da ostvaruje svoju popularnost pomoću svojeg sexy izgleda, Maceo Plex se ovih dana na prozivanju i ispričao.

Naslovna foto

maceo plex

Naime, Maceo Plex je odgledavši film Residenta Advisora „Between The Beats: Nina Kraviz“ , vjerojatno izazvan  scenom  tijekom koje Kraviz, uronjena u pjenušastu kupku, govori o osamljenosti koju osjeća tijekom DJ turneja, nakon što party završi, a ona odlazi ili u hotelsku sobu ili na aerodrom čekati sljedeći, ispisao seksistički obojen status.

{youtube}5TkSsq344K8{/youtube}

Sam status u kojem Maceo obrušio na besramno marketinško korištenje seksualnosti  pokrenuo je lavinu negativnih  komentara te ga je Maceo ubrzo izbrisao, ali ne prije ga se dohvatila sama Nina Kraviz i podijelila ga na svojoj FB stranici te ga tamo, ukoliko malo pronjuškate, i dalje možete i pronaći.

I kad se već bura slegla, Maceo Plex se opet oglasio u intervju za blog Independent  tvrdeći kako ga nije zasmetala nijedna određena scena već sam ton cijelog filma  koji igra na kartu seksipila, te kako je očito zagrebao po površini problematike seksizma u svijetu DJ-inga. Istovremeno je istaknuo kako voli Ninine stvari i smatra da je dobra DJ-ica, ali da isto tako ima i pravo na vlastito mišljenje premda ga ne treba svaki put obznaniti FB javnosti. 

I dok su njih dvoje, barem za sad, pokopali ratnu sjekiru, postavlja se pitanje zašto se žene u elektronskoj glazbi uvijek gleda podozrivo, a često se mrmlja kako ne bi bile to što jesu da nema muškog zaleđa kao što je to u primjeru Nine Kraviz Ben Klock?

seth nina

Ono što znamo jest da će Nina Kraviz zasigurno izgledati odlično, a zvučati još bolje na rovinjskome Unknownu u rujnu, a kako zvuči, a i izgleda, Maceo Plex možete vidjeti već iduću subotu, 27. travnja, u zagrebačkoj Tvornici u sklopu Burn Studios Residency Mix-off izazova.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop