Skip to main content
  • Magda
  • 22.09.2010.

Magda – From the Fallen Page (Minus)

Berlinska minimal etiketa Minus 22. listopada izdaje prvi studijski album koji potpisuje Magda.

Piše: 

Naslovna foto

Magda

Iako tek sada objavljuje svoj prvi album Magda već duže vremena je predvodnica underground scene. Nakon emigracije iz Poljske u Sjedinjene države s 9 godina provela je mnogo vremena u Detroitu gdje je susrela Daniel Bell-a, Marc Houlea i Richie Hawtina. Inspirirana događanjima u tom gradu krajem 80-tih i početkom 90-tih godina prošloga stoljeća polako je sagradila svoj istančan osjećaj za zvuk te se profilirala u DJa koji vrti minimal i house. Nakon osnivanja etikete Minus 1998. preselila se u Berlin odakle započinje svoja redovna gostovanja po europskim klubovima.

Do danas Magda je prvenstveno gradila DJ karijeru kroz nastupe i kompilacije Fabric 49, She`s Dancing Machine, CD Fact i Friction. Producirala je 2005.g. uradak "48 Hour Crack in Your Bass."

Trenutno ne znamo puno podataka o njenom albumu ali prema pričama onih koji su preslušali promoe, radi se post punk-u, dark disco elementima s mnogo perkuzija i teških bass linija.

Tracklist
01. Get Down Goblin
02. Your Love Attack
03. Breakout
04. Entertainment
05. Lost In Time
06. Little Bad Habits
07. Doom Disco
08. Music Box
09. Distance To Nowhere
10. Japan

soul gravity desktop
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju