Skip to main content
  • alt
  • 10.10.2014.

Malesh & Nastić za Decoded Mini

Splitski Dj i producent malesh nastavlja svoju plodonosnu suradnju s labelom Decoded Mini Records. Na novom izdanju sa svojim virtuozitetom prodružio mu se i Marko Nastić.

 
Decoded Mini Records, kao sestrinski produžetak originalnog labela, koncentrirao je svoje napore oko čišće i minimalnije, smirenije grane housea i techna i djeluje od 2007.
 
Malesh i Decoded Mini savršeno se poklapaju u umjetničkom izražaju, kao kada zatvorite cif, sve sjedne na mjesto. Mini želi čisti, rezonantan i ponešto mračniji zvuk koji maleshu, kao klasično obučenom glazbeniku koji se odlično snalazi i kao inžinjer zvuka, apsolutno odgovara.
 
Traka koja će ugledati svjetlo dana 1.prosinca i zatrzati zvučne valove dok se vi njišete uz hipnotički pulsirajući bas i efemerni lagani vokal naziva je "Stay Low". Moći ćete je poslušati u dvije varjacije. Prva je originalni miks samog malesha a na drugoj je svoj pečat na ovoj mnimalnoj techno traci ostavio gospodin Nastić s neobičnim modulacijama i razlomljenim beatom. 
 
Dok čekate izlazk trake dajemo vas listu i ostavljamo vas sa ovim malim teaserom gdje možete poslušati kako je zvučalo prethodno izdanje Decoded Mini Recordsa. 
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2