Skip to main content
  • alt

Objavljen lineup za ultimativni novogodišnji party

Godina puže kraju i iako se možda čini da su najbolji partiji ostali negdje u ljetnim hramovima zabave i imate samo pune mobitele fantastičnih slika kojima ćete svoju žednu partijanersku dušu kvasiti sjećanjima, nije još gotovo.

 
Naravno da mislimo da imamo vremena odlučiti gdje ćemo dočekati prve sekunde Stare Godine, uvijek to mislimo i tada uspaničeno odlučujemo u zadnji tren. Znate kako kažu, po jutru se dan poznaje. Za one opsesivne od vas koji vole imati plan i program mjesecima unaprijed i lisnica im ne brani ovo iskustvo, stiže odlična vijest.
 
Novogodišnji party koji će posramiti sve ostale dočeke nove runde oko sunca je Decadence koji se odvija u Colorado Concention Centeru, golemom prostoru u Denveru. Ovaj glazbeni spektakl nije ograničen na samu noć 31.prosinca, već započinje dan ranije, u utorak, sa velikim headlinerima kao što su Disclosure, Zedd i Armin van Buuren dok će na sam ispraćaj Stare Godine Global Dance Arenu zatresti Kaskade.

alt

Za sve one koji žele osigurati svoje mjesto u dance raju, s rukama u zraku, razvučenim osmjehom urlajući koliko im glasnice dozvoljavaju ulaznice su raspoložive za prodaju od danas ovdje

 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop