Skip to main content
  • 20.02.2009.

Mansion klub u Miamiu spreman za WMC 2009

Jedan od najglamuroznijih klubova u Miamiu – Mansion , objavio je detalje 8 partija koji će se održati tijekom WMC-a 2009. Start-Up party najavljen je za utorak 24.03. kada se slavi electro-house glazba a svoje setove će vrtiti dobitnik Grammya, Benny Benassi , zatim britanski electro-pop umjetnik Calvin Harris. Live izvedbu imat će australski kvartet Sneaky Sound System.

Piše: 

Roger Sanchez će idućeg dana predvoditi Release Yourself party, a u četvrtak su na redu progressive house velikani Sasha i John Digweed s specijalnim gostovanjem Guy J. iz Izraela.
Bob SinclarVikend u ovom klubu nastavlja se u petak tijekom dana Body & Soul događajem uz svirke Francoisa K., Danny Krivita i Joe Claussella, dok se navečer sprema trio Swedish House Mafia (Axwell, Angello i Ingrosso). Kralj tribal housea Tom Stephan aka Superchumbo nastavlja dnevni party u subotu, dok će noćni dio u subotu 28.03. raditi David Guetta i Laidback Luke na partyu Fuck Me I'm Famous. Favorit WMC-a, Bob Sinclar nastupa u nedjelju kad će mu se pridružiti i Axwell, a veliko iznenađenje tog zadnjeg dana definitivno je odluka da na glavnom flooru nastupe pioniri hip-hopa The Sugarhill Gang.

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2