Skip to main content
  • 6.12.2006.

Mara Soundsystem u riječkom klubu Alter Ego

U sklopu Rescue Me serijala Mara Soundsystem nastupiti će u riječkom klubu Alter Ego i to u petak, 8. prosinca. Iza uspješnog projekta zapravo stoje Sarah Whittaker Gilbey i Barry Gilbey koji zajedno svojim zvukom privlače DJe i entuzijaste plesne glazbe diljem svijeta.

Piše: 

Potporu vlastite produkcije dobili su od mnogobrojnih DJa, pa tako John Digweed, Kasey Taylor, Jimmy Van M i Sasha u počecima uveliko pomažu Mari da se probiju na house pozornicu.

– Vlasnici su Choo Choo i Beat Industries etiketa na kojima su izdali ne mali broj svojih uradaka te prvi i jedini umjetnički album ‘If you only knew’ preko svoje glavne izdavačke uzdanice Choo Choo. Osim Live nastupa u kojem dolazi do izražaja Barryeva tehnika i Sarin vokal, Barry Gilbey promovira Maru i preko svojih DJ nastupa te najčešće prezentira groovy house, breaks, techy, progressive stil.

– Na nastupu u Rijeci podršku će im pružiti Robert G. Roy i Moffous.Potporu vlastite produkcije dobili su od mnogobrojnih DJa, pa tako John Digweed, Kasey Taylor, Jimmy Van M i Sasha u počecima uveliko pomažu Mari da se probiju na house pozornicu.

– Na nastupu u Rijeci podršku će im pružiti Robert G. Roy i Moffous.

Izvor: www.brija.com

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.