Skip to main content
  • 9.01.2024.

Marco Faraone dolazi na premijeru novog klupskog koncepta “Violet Events” u Boogaloo

Zagrebačka scena postaje bogatija za novi koncept i klupsku večer.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: @daniele_rivieri

U petak 12. siječnja, zagrebački Boogaloo će biti poprište premijernog izdanja novog klupskog koncepta Violet Events kojeg predvodi Marco Faraone. Uz talijanskog maestra u goste još stižu Arxip i Favorito, a domaćini su Shipe i Neroa.

Violet Events donosi jednu novo iskustvo clubbinga u Zagreb, otkrivaju nam Shipe i Neroa, a to će postići dovođenjem artista koji se dosad nisu imali prilike čuti u metropoli, kao i s kvalitetnom produckijom te performansima.

Ritmovi Violet Eventsa će bit mješavina dobrog tech-housea i techna, s naglaskom na moderniji zvuk. Produkcijski gledano, Violet večeri će biti popraćene s više LED ekrana, rasvjete, CO2, konfeta i ostalih elemenata koji obogatiti show. Cijelu priču će zaokružiti i performansi, a na premijernu novog klupskog koncepta stiže Paula Jelčić poznatija kao Pumah koja će izvesti aerial akrobacije.

Rođen u Toskani, a danas s adresom u Barceloni, Marco Faraone je u posljednjih nekoliko godina izrastao u jedno od najzanimljivijih imena modernog techna na sceni. Preko hip-hopa i d’n’b-a je došao do techna, a svoju karijeru je gradio iz Firence i kluba Tenax što ga je dovelo do Amnesia Ibize te ostalih renomiranih klubova poput DC10, Fabric, Panorama Bar… Marco Faraone svojim setovima ostavlja snažni utisak, a to postiže svojom selekcijom koja seže od snažniih, brzih traka, do nešto sporijih i dubljih ritmova. Svu svoju glazbenu raskoš prezentira kroz vlastitu produkciju i etiketu UNCAGE.

S Kanarskog otočja u Zagreb stiže Arxip, koji se za pultom i na sceni nalazi gotovo 20 godina. Kada ne vrti tvrde house ritmove, organizira brojne događaje poput Greenworld Festivala na kojima je svirao i drugi gost iz Španjolske Favorito. Postavu premijernog Violet plesnjaka zaključuje predvodnica novog vala hrvatskih DJ-ica Kali te domaćini Shipe i Neroa.

Nakon gostovanja Marca Faraonea za sljedeći Violet party neće se čekati dugo, otkrivaju nam organizatori jer kako kažu plan je otprilike svako šest tjedana pripremiti novi klupski event, kao i poneki “off location” o kojem će nam više otkriti u budućnosti.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENTS: Violet Party

sonic desktop
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.