Skip to main content
  • 9.01.2024.

Tisno dobiva novi festival! Terminal V stiže umjesto SuncéBeata

Najveći škotski festival pokreče svoju novu festivalsku inačicu u Hrvatskoj.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: Rob Jones

Umjesto SuncéBeata koji se seli u Portugal, ovog ljeta u The Garden Resort nedaleko od od Tisna stiže Terminal V u terminu od 18. do 22. srpnja, a prva imena koja će doći ovog ljeta u Hrvatsku možemo očekivati uskoro.

Najavljujući svoju novu festivalsku inačicu na društvenim mrežama iz Terminal V-a su poručili: “Sljedećeg ljeta izlazimo iz tame u svijetlo i pokrećemo naš prvi ljetni festival na hrvatskom suncu. Okupit ćemo ljubitelje techna iz svih krajeva Europe na pet dana ispunjenih nevjerojatnim cjelodnevnim zabavama.”

Terminal V je najveći škotski festival koji je nedavno nagrađen DJ Magovom “Best of British” za najbolji festival 2023. Njihova priča je krenula u travnju 2017. s partyjem koji je okupio 2500 posjetitelja u skladištu, a u sljedećih nekoliko godina su izrasli u najveći škotski festival koji se održava dva puta godišnje – za Uskrs i Noć vještica.

Festival gaji ljubav prema techno zvuku, a posljednjih godina su orijentirani prema nešto tvrđim i bržim ritmovima. Prije nego što Terminal V dođe na Jadran, u Škotskoj sredinom travnja pripremaju jubilarno 10. izdanje s imenima poput 999999999, Basswell, Charlie Sparks, DJ Daddy Trance, Dax J, Fjaak, Indira Paganotto, Kobosil, Partiboi69, X-Coast

dh desktop
dh mobile
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.
sonus 1
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.