Skip to main content
  • 8.08.2022.

Marika Rossa protestirala na skupu protiv ruskog terora

Nakon napada na ukrajinske ratne zarobljenike s više od 50 mrtvih, Marika Rossa prosvjedovala je u Beču protiv terora i za bolju zaštitu vojnika

Piše: 


Prepoznatljivo ime Marika Rossa je jedno od najzvučnijih imena istočno europske elektroničke scene koje se konstantno pojavljuje kao headliner na velikim festivalima i klubovima diljem svijeta jednako koliko i po Beatportovim ljestvicama.

"Ruska federacija je 29. srpnja podmuklo ubila nekoliko desetaka branitelja Azovstala. Ne mogavši ih poraziti u borbi, okupatori su izvršili podli teroristički čin protiv ukrajinskih heroja. Ruski osvajači, s kojima imamo posla, ne znaju se boriti po pravilima, ne poznaju vojnu čast i vjeruju da je osveta nenaoružanom neprijatelju pravedan, a ne barbarski čin.

U ovim teškim danima cijeli civilizirani svijet s nama čezne za poginulim braniteljima Mariupolja. Mirni skupovi održani su u različitim zemljama kako bi se od UN-a i ICRC-a, koji su jamčili očuvanje života ukrajinskih heroja iz "Azovstala", zahtijevalo hitno reagiranje na teroristički napad u Olenivki, praćenje pružanja odgovarajuće medicinske skrbi za ranjenim borcima, ali i pomoći u povratku tijela poginulih radi doličnog pokopa.

soul gravity desktop
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.