Skip to main content
  • 8.08.2022.

Steve Aoki dizajnirao je električni BMW za Tomorrowland

Električni BMW iX1 x Steve Aoki imao je svoju premijeru na početku ovogodišnjeg festivala Tomorrowland

Piše: 


Steve Aoki je glazbeni producent, umjetnik, modni dizajner, poduzetnik i NFT vizionar te dva puta nominiran za Grammyja. Osmislio je vanjski izgled automobila koji ima atraktivne boje i dizajn, kao i motivacijske fraze temeljene na “Porukama radosti”. Oni prenose bit brenda i događaja.

U sklopu #UNITEDINJOY kampanje, glazbeni producent i bavarska automobilska kompanija sklopili su suradnju. Rezultat ove suradnje bio je prilično jedinstven električni BMW iX1, koji je umotan u “Poruke radosti” posjetitelja festivala. Tijekom tri vikenda, BMW iX1 x Steve Aoki mogao se posjetiti u "Čarobnoj šumi radosti".

Osim toga, postavljena je namjenska web stranica na kojoj se osobna "Poruka radosti" – poruka, osjećaj ili pozitivna misao o budućnosti – može podijeliti sa svijetom. Od tih je poruka Steve Aoki zauzvrat stvorio neobičan izgled automobila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Aoki (@steveaoki)

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2