Skip to main content
  • Mark Knight
  • 22.11.2012.

Mark Knight sumira 2012., i predviđa 2013.

Neloša je bila godina za Toolroom Knights i Marka Knighta, koji su odmah po završetku njihove rezidencije na Ibizi, srijedom na terasi Spacea, odradili Toolroom Knights UK turneju, a čini se kako će iduća biti još i veća.

Piše: 

Naslovna foto

Mark Knight

Mark Knight potrvrđuje da je ova godina na Ibizi bila vjerojatno najbolja dosad, s obzirom da su bili duboko unutra s odličnom atmosferom svake srijede na terasi Spacea, te jedva čeka da se nagodinu vrati. Odmah nakon Ibize, 6. godinu postojanja proslavili su sa 6 partija u 6 gradova, od Edinburgha do Belfasta, te na kraju londonskog Ministry Of Sound, i svaki im je klub bio krcat ekipom.
{youtube}IABTJtoSPZU{/youtube}

Ekspanziju i popularnost EDM-a pozdravlja, ali komercijalizaciju vidi kao mač s dvostrukom oštricom. Smatra da će ova popularizacija produžiti vijek trajanja svoj elektronskoj glazbi, s obzirom da se EDM proširio na drugačiji demografski sloj, te će ti ljudi s vremenom rafinirati svoj glazbeni ukus i samim time vratiti se ili otkriti underground. Ima smisla… U svakom je slučaju dobro što je EDM privukao nove ljude, koji su prije možda slušali indie ili rock, kaže.

Također, vrlo se ponosi pokrenutom Toolroom TV, koja pokriva širok spektar dance glazbe, klubova, DJ-a, i lifestylea općenito, ali s kužerskim pristupom, te očekuje još veći uspjeh iduće godine.
{youtube}RNxAtSvcX0Q{/youtube}

Toolroom Records iduće, 2013. godine, slavi 10 godina postojanja, pa se najavljuje puno toga, od retrospektiva, do pogleda u budućnost. Čini se kako Toolroom Knights imaju još puno toga za dodati EDM svijetu.

{soundcloud}https://soundcloud.com/markknight/mark-knigh-3-0-minimix-cd2{/soundcloud}

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2