Skip to main content
  • 6.01.2021.

Marshall Jefferson hospitaliziran zbog upale pluća

Vijest je prvi put dospjela u javnost nakon što je kolega iz Chicaga umjetnik Eric Welton objavio o Jeffersonovom stanju na Facebooku.

Piše: 


"Obitelj, molim vas pošaljite molitvu za Marshalla Jeffersona, koji me upravo obavijestio da je u bolnici zbog upale pluća", napisao je 4. siječnja. „Stavimo na trenutak politiku i uvjerenja po strani. Život je dragocjen. Zamolio je da ga se ne zove."

Jefferson (61) oglasio se sljedeći dan. "Stvarno cijenim ljubav, ali trenutno jednostavno nemam energije razgovarati sa svima vama telefonom – previše je", napisao je putem Facebooka. "Molim vas, nemojte zvati! U ozbiljnoj sam borbi. Volim vas sve."

Upala pluća može biti posljedica bakterija, gljivica ili virusa, uključujući gripu ili COVID-19. Jefferson nije podijelio znaju li liječnici temeljni uzrok njegovog slučaja.

Nasljeđe Mashalla Jeffersona u house glazbi zacementirano je izdanjem "Move Your Body" 1986. godine koja je proglašena house himnom.

Također je usko surađivao s pokojnim Larryjem Shermanom iz Trax Recordsa, izdavačke kuće koja je gotovo sinonim za širenje Chicago house zvuka.

2020. Jefferson se ponovno uključio u diskusiju oko plesne glazbe, posebno nakon obrade pjesme "It’s Alright" Georgea Smeddlesa. Također je bio kustos novogodišnje kompilacije za Amazon koja je bila predstavljena u reklami na Times Squareu.

Brojne poruke podrške pristižu na FB zid Jeffersona, a isto možete učiniti i Vi ovdje. Otkrijte i informaciju zašto se Marshall ostavio DJ-anja zauvijek.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk