Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
alt

Martin Garrix baca zabranjene glasove free

Nedjelja, 08 Veljača 2015

Mladac za pultom, još uvijek s manje godina nego možda neki whiskey koji držiš u onom mračnom čošku kabineta i čekaš razlog za slavlje (btw živ si i danas je, to je dovoljan razlog) bacio je EDM scenu na koljena.

 
"Animals", "Gold Skies" i "Tremor" izazivali su ekstazu u klubovima i dizali desetke tisuća na festivalima na noge i Garrix je postao poster klinac mainstreama elektronike.
 
Nova traka "Forbidden Voices" već se neko vrijeme čeka nestrpljivim cupkavim nogicama i meškoljenjem u stolcu i nizozemac je napokon odlučio podijeliti je s fanovima poklanjajući im je na free download kao posvetu za miljokaz od deset milijuna na službenim stranicama.
 
Traka ujedno predstavlja i zaokret i devijaciju od standardnih silovitih synthova i debele linije basa na koje smo od Martina navikli. Urlajuću eksplozivnu grmljavinu zamijenio je melodioznijim progresivnijim pristupm, finijom, nježnjom i prozračnijom produkcijom. Možda se to zove odrastanje... kada nakon što sve ventile odvrneš na najjače naučiš naći prave omjere. Poslušajte traku i klik na download ako je ovo vaša šalica čaja ili krčag pive. Uživajte i sretno vam nedjeljno popodne dragi naši!