Skip to main content
  • alt
  • 8.02.2015.

Martin Garrix baca zabranjene glasove free

Mladac za pultom, još uvijek s manje godina nego možda neki whiskey koji držiš u onom mračnom čošku kabineta i čekaš razlog za slavlje (btw živ si i danas je, to je dovoljan razlog) bacio je EDM scenu na koljena.

 
“Animals”, “Gold Skies” i “Tremor” izazivali su ekstazu u klubovima i dizali desetke tisuća na festivalima na noge i Garrix je postao poster klinac mainstreama elektronike.
 
Nova traka “Forbidden Voices” već se neko vrijeme čeka nestrpljivim cupkavim nogicama i meškoljenjem u stolcu i nizozemac je napokon odlučio podijeliti je s fanovima poklanjajući im je na free download kao posvetu za miljokaz od deset milijuna na službenim stranicama.
{youtube}Zv1QV6lrc_Y{/youtube}
 
Traka ujedno predstavlja i zaokret i devijaciju od standardnih silovitih synthova i debele linije basa na koje smo od Martina navikli. Urlajuću eksplozivnu grmljavinu zamijenio je melodioznijim progresivnijim pristupm, finijom, nježnjom i prozračnijom produkcijom. Možda se to zove odrastanje… kada nakon što sve ventile odvrneš na najjače naučiš naći prave omjere. Poslušajte traku i klik na download ako je ovo vaša šalica čaja ili krčag pive. Uživajte i sretno vam nedjeljno popodne dragi naši!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2