Skip to main content
  • mary anne hobbs
  • 1.11.2012.

Mary Anne Hobbs napušta XFM

Nešto više od godinu dana od prvog emitiranja subotnjeg radio showa Mary Anne Hobbs odlučila je napustiti radijsku postaju XFM i krenuti dalje.

Naslovna foto

Mary Anne Hobbs

Večeras će biti emitirana njena posljednja radio emisija „Music: Response“ koja joj je u 14 mjeseci koliko je trajala donijela nominaciju za najbolji specijalizirani radio show i prije svega pružila priliku da nove mlade talente predstavi svijetu poput Jake Bugga, Lianne La Havasa, Alabama Shakesa i Ben Howarda te istraži novitete unutar dubstepa, funky, minimal techno, deep house i ostalih elektronskih pravaca glazbe ne ograničavajući se uopće.

{soundcloud}https://soundcloud.com/arkist/mary-anne-hobbs-xfm-mix{/soundcloud}

Razlog zbog kojeg britanska producentica i novinarka napušta XFM jest želja da se vrati pisanju i ponovno počne nastupati diljem svijeta kao DJ-ica. Jednaku obostranu sreću u nastavku poslovanja međusobno su zaželjeli urednik XFM-a Chris Baughen i Mary Jane Hobbs koja je na toj stanici započela karijeru još ranih `90-ih.

{youtube}2QM-hqNmVlw{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2