Skip to main content
  • vinyl
  • 1.11.2012.

Najbolja plesna pjesma svih vremena

Na stranu izbori za najboljeg DJ-a koji su prema mnogima i tako irelevantni, bit jei tako u glazbi i pjesmama, klasicima koji ostavljaju trag i asociraju na određeno razdoblje.

Naslovna foto

vinyl

Upravo takav glazbeni izbor pokrenuo je danas jedan od najpopularnijih glazbenih magazina Mixmag koji poziva sve zainteresirane da svojim glasom pridonesu odabiru “the greatest dance track of all time” u kojem su ponuđeni neki od najvećih klasika plesne glazbe u posljednja dva desetljeća, ali i mogućnost da dodate pjesmu po vašem izboru ukoliko se ne nalazi na popisu.

{youtube}TlLWFa1b1Bc{/youtube}

Sve pjesme možete poslušati i glasati za samo jednu pjesmu preko Facebook računa na ovom linku, što je zaista težak odabir. Svi koji glasaju dobivaju i popust  od 20% na bilo koju pjesmu na listi najboljih ukoliko ju kupe preko Beatporta i s njhovim kodom: NOVMXMG.

Pojedini izvođači dodani su i više puta s različitim pjesmama poput Daft Punka, Davida Guette, Justicea, Aphex Twina ili The Chemical Brothers. Dodajte pjesmu po vašem izboru i glasajte, bit će zanimljivo vidjeti rezultate izbora.

{youtube}3UDzAv-twYA{/youtube}

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk