Skip to main content
  • 8.01.2020.

Mashinski izdao EP kojeg su podržali Richie Hawtin i Maceo Plex

Mashinski je novi projekt i ime DJ-a Chille jr. koji se, nakon vrlo duge povijesti na radijima, fokusira na vlastitu produkciju i DJ-ing.

Piše: 


Od 1998. do 2002. vodio je emisiju elektroničke glazbe Night Moves na koprivničkoj Radio Dravi, a od 2011. do kraja 2019. emisija je postala podcast/dvosatni mix, te se emitirala na internetskim radijima.

Njegovo premijerno izdanje 'Shinjitsu' izašlo je 27.12.2019. na Audiophile Deep, izdavačkoj kući iz Dallasa, SAD. Na EP-u se nalaze dva singla, 'Land Of The Rising Sun' i 'Shinjitsu'. Zasad je vrlo dobro prihvaćeno, a podržala su ga brojna imena, među kojima su M50, Maceo Plex, Carl Craig, Lauren Flax, Richie Hawtin, Pawas, Tim Rush Hour, Sasha Carassi i mnogi drugi.

Izdanje je također vrlo dobro prihvaćeno na radijima diljem svijeta, pa je već svirano od Australije, Njemačke, Italije, do SAD-a. Stvar 'Land Of The Rising Sun' našla se i na Traxsource Essential Electronica ljestvici za prošli i ovaj tjedan. Izdanje možete poslušati i kupiti na ovom linku.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk