Maškare: Kako je narod u Tisnom vidio prošlu godinu? Obilježili su je jedan Englez i političar u crvenoj kravati

Nedjelja, 03 Ožujak 2019

Prošlog je ljeta bilo burno u festivalskoj destinaciji Tisno, a ono što narod "tišti" na pokladama uvijek ispliva na površinu.


Tako su jučer održane Tišnjanske poklade, a po volji naroda netko je za kampanel kao simbol malog mjesta Tisno stavio jednog Engleza koji objeručke grli upravo taj kampanel. Na vrhu kampanela je britanska zastava, a kampanel nosi naziv njegove diskoteke.Pretpostavljamo da znate o kome se radi, no priči tu nije kraj. Englez je JURE u ovom slučaju jer mu se sudi pred mjestom za loše stvari koje su se dogodile u protekloj godini.

Sa druge strane kampanela iz guzice Engleza viri jedan gospodin u crvenoj kravati. Crvena boja simbolizira jednu našu političku stranku u opoziciji iz koje dolazi upravo ovaj koji viri iz guzice, a upravlja mjestom.

Znamo i sami da u našoj državi sve ovisi o volji političara, a kad je riječ o Tisnom znamo da su Englez i političar imali prljave ruke pa je to obilježilo ovogodišnje Tišnjanske poklade.Maškare: Kako je narod u Tisnom vidio prošlu godinu? Obilježili su je jedan Englez i političar u crvenoj kravati