Skip to main content
  • 21.05.2018.

Masters klub posljednja je stanica treće sezone Dobrog House-a

Da se partijati dobro može i u sredini tjedna 'primljeno na znanje' stiže sa Ravnica iz kluba Masters. Idi pa vidi!

Piše: 

Dolaskom lipnja započinje lagano pakiranje kofera i pravac Jadrana jer Sunce i more dobitna su kombinacija u svakom slučaju. No kupanje na asfaltu još uvijek je aktualno pa zašto to ne iskoristiti na party i to onaj Dobar. Sljedeći tjedan stiže produženi vikend koji će biti prilika za skinuti one dodatne kalorije prije odlaska na brćkanje u more.

U srijedu 30. svibnja stiže nova epizoda programa Dobar House, ali ujedno i zadnja. Glava ovog klupskog događaja, Tom Bug partijem u Mastersu stavlja točku na i treće sezone. Nakon što je objavio kako Dobar House napušta dosadašnji dom klub Klub, tako je Masters dobio još jednu priliku da ga ugrije probrana selekcija dobrog klupskog programa. Uz samog organizatora Tom Buga, društvo za pultom prave mu već dobro poznati momci zagrebačkoj publici, Egzotika DJs i Grooveline, dok će čast predstavljanja posjetiteljima Mastersa imati Pips.

Ako neznate tko je Pips onda odlične vam prilike da se sa njime upoznate. Slaven Tušek aka Pips je DJ i Promotor iz Osijeka sa zagrebačkom adresom, vječni student elektrotehnike. Hedonist. Interes za glazbu pokazuje još kao klinac kada upisuje osnovnu glazbenu školu i stječe klasičnu glazbenu izobrazbu. 2000. se zaljubljuje u elektroničku plesnu glazbu, te počinje razvijati svoje vještine za DJ pultom. Prvi nastup upisan je 2002. i od tada nastupa po klubovima i festivalima diljem regije, pa i šire. Rezident je i osnivač naj eklektičnijeg osječkog klupskog programa, Big Mama Session, kao i #CASA programa gdje ispoljava svoju iskrenu ljubav prema 4×4 zvuku. Član je Funk delegacije i neumorni istraživač dobrog funka i soula koji tjera na ples.

A plesa će biti i na otvorenom, točnije na terasi kluba, ali o tome pak ovisi faktor na koji ne možemo ni mi ni vi utjecati, a to je vrijeme. Ali možemo svi zajedno držati fige i čekati da nam Vakula javi dobru vijest i da će baš tu srijedu obasjati Sunce. Dođete, vidite sve iz prve ruke i tancate s noge na nogu :).

[Event]
 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk