Skip to main content
  • 16.08.2020.

Mate Galić i Daniel Haver najavili novo poglavlje Native Instrumentsa

Prije nekoliko dana dva najutjecajnija inovatora u elektroničkoj glazbi, Mate Galić i Daniel Haver objavili su vijest da će 1. listopada, nakon više od 20 godina vođenja Native Instruments, palicu prenijeti na sljedeću generaciju vođa.

Piše: 


Constantin Koehncke, trenutno direktor globalnog marketinga kompanije koji rukovodi uredom u Los Angelesu, postat će novi glavni izvršni direktor. Robert Linke, trenutačno direktor Sound Productsa, preuzet će mjesto glavnog direktora ureda za proizvodnju i predsjednika.

Stvaranjem nove uprave, oba člana stupaju u svoje nove čelne uloge od 1. listopada 2020. dok će Mate i Daniel ostati u Native Instruments, podržavajući tvrtku i njeno novo vodstvo kao predsjednik i zamjenik predsjednika preko novoformiranog nadzornog odbora. Ova je godina iz više razloga bila izuzetna. Ne samo zbog globalne pandemije, koja je prisilila Native Instruments da prilagodi rad i suradnje na daljinu, već i zato što je ova godina iz financijske perspektive najbolja u njihovoj 24-godišnjoj povijesti.

Zbog toga, u ovom trenutku je vrijeme za pojačanje u tvrtki – dok se približavaju nevjerojatnom postignuću 25 godina Native Instruments, vjeruju da je vrijeme za sljedeće poglavlje. Na ovom čvrstom temelju, Konstantin i Robert donijet će svježu energiju i dalje isporučivati ​​iznimne proizvode. Ne sumnjaju da ih višegodišnje vodstvo u marketingu i proizvodnji, kao i bezbroj uspješnih doprinosa, čine savršenim pojedincima koji će voditi Native Instruments u budućnost.

"Doista je privilegija voditi Native Instruments do ove točke. Neizmjerno smo ponosni na to što smo kao tvrtka postigli, kao i osobno, te smo uzbuđeni i optimistični za budućnost. Native Instruments će uvijek biti dom Mati i meni i uzbuđeni smo što ćemo podržati Konstantina i Roberta u stvaranju sljedećeg poglavlja", ističe Daniel Haver.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop