Skip to main content

Matroda među 20 najboljih elektroničkih producenata svijeta!

1001tracklist je objavio svoju listu “Top 101 Producers” ususret Amsterdam Dance Eventu

Piše: 


Najpoznatija svjetska web stranica za set liste objavila je svoju godišnju listu najboljih producenata. 1001tracklista svoju listu sastavlja od dobivenih podataka slušanosti traka i albuma izvođača diljem svijeta.

Što se nečije trake više vrte u setovima kolega, višu poziciju na listi dobivaju krajem godine. Za razliku od DJ MAG-ovih top ljestvice koja se dobiva glasovima publike, Top 101 ljestvica se dobiva isključivo podacima sviranosti u setovima. Ukoliko je neka traka svirana u setu, a taj set registriran na 1001tracklisti – izvođač dobiva jedan poen.

Ovogodišnji broj jedan producent prema 1001tracklisti je David Guetta koji je prošle godine bio drugoplasirani. Prošlogodišnji broj jedan, Vintage Culture je ove godine zamijenio mjesto s Davidom Guettom te se našao na drugoj poziciji. Kao i prošle godine, Kryder je zauzeo treće mjesto.


*Klikni na fotografiju za veću rezoluciju

Listu najboljih producenata 2022. zaokružuju John Summit, Tiesto, James Hype, Armin Van Buuren, Joel Corry, Nicky Romero i Oliver Heldens. Svoj debi na 1001tracklist Top 101 Producers listi su imali Swedish House Mafia na 15. mjestu te Hardwell na 24. mjestu.

Kao i prošlih godina, na Top 101 ljestvici producenata se nalazi i jedan Hrvat.

Matroda je popravio svoj dosadašnji uspjeh i završio godinu među 20 najboljih. Visoko 19. mjesto ide zagrebačkom DJ-u iza kojeg je jako uspješna godina, a uskoro ga čeka i vlastita večer na Amsterdam Dance Eventu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATRODA (@matrodamusic)

Uz objavu liste najboljih 101 producenata, 1001tracklists je prezentirao i nagradu Future Of Dance” gdje se u prvi plan stavljaju producentice i ostali manje zastupljeni producenti. S liste vrijedi istaknuti Amemea, Annu, Blond:Ish, Charlotte De Witte, Eli&Fur, Indiru Paganotto, Jamie Jonesa, Korolovu, Miss Monique, The Martinez Brotherse i mnoge druge..

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop