Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Matroda među 20 najboljih elektroničkih producenata svijeta!

Utorak, 18 Listopad 2022

1001tracklist je objavio svoju listu “Top 101 Producers” ususret Amsterdam Dance Eventu


Najpoznatija svjetska web stranica za set liste objavila je svoju godišnju listu najboljih producenata. 1001tracklista svoju listu sastavlja od dobivenih podataka slušanosti traka i albuma izvođača diljem svijeta.

Što se nečije trake više vrte u setovima kolega, višu poziciju na listi dobivaju krajem godine. Za razliku od DJ MAG-ovih top ljestvice koja se dobiva glasovima publike, Top 101 ljestvica se dobiva isključivo podacima sviranosti u setovima. Ukoliko je neka traka svirana u setu, a taj set registriran na 1001tracklisti - izvođač dobiva jedan poen.

Ovogodišnji broj jedan producent prema 1001tracklisti je David Guetta koji je prošle godine bio drugoplasirani. Prošlogodišnji broj jedan, Vintage Culture je ove godine zamijenio mjesto s Davidom Guettom te se našao na drugoj poziciji. Kao i prošle godine, Kryder je zauzeo treće mjesto.


*Klikni na fotografiju za veću rezoluciju


Listu najboljih producenata 2022. zaokružuju John Summit, Tiesto, James Hype, Armin Van Buuren, Joel Corry, Nicky Romero i Oliver Heldens. Svoj debi na 1001tracklist Top 101 Producers listi su imali Swedish House Mafia na 15. mjestu te Hardwell na 24. mjestu.

Kao i prošlih godina, na Top 101 ljestvici producenata se nalazi i jedan Hrvat.

Matroda je popravio svoj dosadašnji uspjeh i završio godinu među 20 najboljih. Visoko 19. mjesto ide zagrebačkom DJ-u iza kojeg je jako uspješna godina, a uskoro ga čeka i vlastita večer na Amsterdam Dance Eventu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATRODA (@matrodamusic)Uz objavu liste najboljih 101 producenata, 1001tracklists je prezentirao i nagradu Future Of Dance” gdje se u prvi plan stavljaju producentice i ostali manje zastupljeni producenti. S liste vrijedi istaknuti Amemea, Annu, Blond:Ish, Charlotte De Witte, Eli&Fur, Indiru Paganotto, Jamie Jonesa, Korolovu, Miss Monique, The Martinez Brotherse i mnoge druge..