Skip to main content
  • maya jane coles
  • 3.12.2012.

Maya Jane Coles osnovala vlastiti label

Izdavala je singlove i EP-ove za Hypercolour, Real Tone, !K7 Records, 2020 Vision i druge, te nastupila u Makarskoj, na Hideoutu i Exit festivalu. Ovu godinu Maya Jane Coles privodi kraju svojim vlastitim labelom i prvim sinlom u posljednjih 12 mjeseci koji će osvanuti na tom labelu.

Naslovna foto

Maya Jane Coles

Ova mlada britanka već se nalazi na listi 25 DJ-a koji vladaju svijetom iako u biti u životu nikad nije pomišljala da će zapravo postati DJ-ana. U posljednje dvije godine njen talent je toliko isplivao na površinu da ni ona kao „kraljica undergrounda“ nije uspjela ostati pritajena u undergroundu već štoviše završiti na naslovnicama elektronskih časopisa.

{youtube}m2q7mbbBmSc{/youtube}

Nakon što je singl "What They Say" postao svojevrsna tech-house himna, a mixana DJ-Kicks serija zavladala Europom, osnivanjem vlastitog labela ova nam 25-godišnjakinja daje do znanja da je u svijet elektronske glazbe došla kako bi u njemu i ostala.

{soundcloud}https://soundcloud.com/mayajanecoles/live-enter-closing-party-sake{/soundcloud}

No nije Maya samo u glazbenom smislu talentirana, na novom EP-u  „Easier To Hide“ koji se sastoji od četiri pjesme imate priliku uživati u njenom prekrasnom vokalu, a cover EP-a je također njenih ruku djelo. Ne čudi stoga naziv labela I Am Me, jer se još u tinejdžerskim buntovnim danima Maya pokazala kao posebna i „svoja“.  Nismo sigurni hoće li se njena bass-orjentirana strana koja se manifestira kroz projekt Nocturnal Sunshine također izražavati na labelu, no sigurni smo da će i 2013.-om Maya suvreno vladati.

{soundcloud}https://soundcloud.com/marco-deejay-it/maya-jane-coles-easier-to-hide{/soundcloud}

„Easier To Hide“ kao prvi EP na njenom labelu I Am Me bit će objavljen 7.12. preko Beatporta, od 16.12. i preko drugih glazbenih on line distributera.

Tracklist
01. Easier To Hide
02. Over
03. Run With The Wild
04. Back To Square One

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk