Skip to main content
  • sia
  • 4.12.2012.

Sia otjerana sa stagea u Las Vegasu

Mislite da su samo kod nas vlasnici klubova i lokala neugodni, neupućeni, da DJ-e doživaljavaju kao jukebox i sl. e pa Las Vegas se više puta dokazao nemilosrdnim.

Naslovna foto

sia

Australsku glazbenicu Siu više poznajte kao vokal u David Guettinom hitu "Titanium", ali i posljednjem "She Wolf" te pjesmi "Diamonds" koju je napisala za Rihannu, nego kao DJ-anu, no i time se bavi u posljednje vrijeme.

{youtube}ajoSRF-1TMo{/youtube}

Nije dugo trebalo da doživi neugodnu situaciju pa ju je menadžer kluba The Bank potjerao sa stagea nezadovoljan njenim odabirom pjesama. Štoviše morala je zajedno sa svojim menadžerom napustiti klub, čiji je navodni vlasnik (tako se predstavio) bio toliko bjesan i ljut da je Sia pobjegla od straha i zbog prijetnji. 

Kasnije je Sia na twitteru napisala da je to bila najneugodnija situacija u njenoj karijeri, da se ispričava svima koji su je došli slušati tu večer i da neki ljudi zaista imaju težih problema s kokainom, aludirajući naravno na glavnog menadžera kluba iz kojeg je pobjegla glavom bez obzira.

sia las vegas

Ah taj Vegas, da vas podsjetimo Mark Farina, također je otjeran s pozornice u jednom od klubova u Las Vegasu zato što je puštao „pretešku“ house glazbu, Calvin Harrisa su izbacili s pozornice Tryst kluba u Las Vegasu zato što nije puštao hip-hop, dok je Dennis Ferrer otjeran sa stagea u Miamiju jer nije puštao dovoljno komercijalnu glazbu.

{youtube}PVzljDmoPVs{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2