Skip to main content
  • 10.02.2014.

MERDA priprema novu maškaranu elektro renesansu

M. E. R. D. A. je skraćenica od Maškarana elektro renesansa d’Abbazia, kulturno – zabavna manifestacija u produkciji Kulturno – umjetničke udruge Akt sa sjedištem u Opatiji i nastojanjem obogaćivanja sadržaja grada namijenjenog mlađoj populaciji što je u skladu s općim ciljevima rada udruge.

Piše: 


M. E. R. D. A. je prvotno zamišljena kao sastavni dio Opatijskog karnevala s tendencijom da to ostane i u budućnosti, tj. da s vremenom postane tradicija. Njihova misija je povratak ugleda Opatijskog karnevala i uvođenje elektronske glazbe, te novih medija kao sastavnog dijela Opatijskog karnevala kako bi isti u budućnosti postali nova tradicija.

A ciljevi su razni; korištenje elektronske glazbe i novih medija kao alata za izražavanje mladih ljudi u skladu sa svjetskim trendovima, stvaranje ugodnog podneblja za dugoročno razvijanje vještina i sposobnosti modernih domaćih umjetnika korištenjem već stečenog znanja i novih tehnologija, privlaćenje većeg broja gostiju manifestacije i maškaranih skupina u povorku kako bi se postigao opseg karnevala kakav je nekad bio, stvaranje nove i proširivanje već postojeće zimske turističke ponude grada Opatije novim kulturno – zabavnim sadržajem, animiranje posjetitelja, te promocija mladih umjetnika te Kulturno – umjetničke udruge Akt kao glavnog organizatora.

Ove godine, 15.02.2014. u bistro Venezia, vaše nogice će rasplesati J-Zlo (Nesvrstani), Mr.Woox (Balkan kolektiv, Ludwig Sound) i SLASTIČARNA vl Edin Haliti (Evil Crekk Vilani Depresija monobrow toilet papper tissues Crew, KBS)

{jcal_latest eventid=5667}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2