Baner
roman flugel

Roman Flugel u Zagrebu

Ponedjeljak, 10 Veljača 2014

Glazbena karavana, koja svake godine mjesec dana okupira jednu svjetsku metropolu pretvarajući je u pravo umjetničko igralište, i u 2014. godini odabrat će 60 najtalentiranijih vokalista, instrumentalista, DJ-eva i producenata i okupiti ih na jednom mjestu gdje će dobiti priliku razmijeniti glazbene utjecaje i štihove, oblikovati vlastiti glazbeni izričaj i u konačnici oblikovati budućnost glazbe, a Red Bull Music Academy ove godine za glazbeno igralište odabrala je Tokio.

 
Kako izgleda jedan dio dana u Akademiji koja, osim mladih talenata, okuplja i najveće majstore glazbenog zanata koji svoja znanja prenose mlađim generacijama, ljubitelji zvuka moći će doživjeti 1. ožujka u dvorani Muller kina Europa, gdje će ih od 17 sati u svijet najpopularnije stvari na svijetu – glazbe – uvesti Roman Flügel, istaknuta karika njemačke elektronske scene, te jedna polovina svjetski poznatog dua Alter Ego pod kojim su producirali hit "Rocker".

 
Producent, DJ i suosnivač izdavačke kuće Ongaku/Klang/Playhouse, Roman Flügel svojim se jedinstvenim stilom, idejama i solo projektima izdignuo iznad mase i dokazao kao jedan od velikana njemačke elektro scene. Osim pjesama, remiksa i DJ setova koji dokazuju njegov talent, ovaj Nijemac dokazao se i kao izvrstan umjetnik kad je u pitanju live act.
 
Red Bull Music Academy Session s Romanom Flügelom i Kino Europa u 17 sati otvorit će svoja vrata sve dok se ne popune sva mjesta, a Roman će prisutnima održati usmeno i glazbeno predavanje. Nakon toga u klubu Sirup od 1 sat iza ponoći čeka nas prava elektronska poslastica iza koje, uz Romana, stoje Eddy Ramich, Jan Kinčl Zero i Sergej Snooze (ulaz za članove kluba 40 kn, u pretprodaji 50, na ulazu 60 kn).

 
Ako ne uspijete uhvatiti svoje mjesto u Kinu Europa, i dalje možete biti jedan od 60 glazbenika koji će u listopadu biti dio Red Bull Music Academy. Prijave su otvorene do 18. ožujka za sve starije od 20 godina. Više na apply.redbullmusicacademy.com.

Recent Events
Red Bull Music Academy Session w Roman Flügel
Ožujak 01, 2014 (17:00)

Main floor: Roman Flügel (GER)

Kino Europa, Zagreb


Recent Events
Red Bull Music Academy Club Night w Roman Flügel
Ožujak 01, 2014 (23:00)

Main floor: Roman Flügel (GER), Eddy Ramich, Jan Kinčl Zero, Sergej Snooze
Ulaznica: 60kn, 50kn u pretprodaji, 40kn za članove

Sirup, Zagreb

Roman Flugel u Zagrebu