Skip to main content
  • merda
  • 19.02.2013.

Merda Unmasked u Opatiji

Nakon što je u Malom Quorumu u Opatiji početkom mjeseca održan ples pod maskama, organizatori su se odlučili na reprizu, ali ovaj put bez maski.

Naslovna foto

merda

Zbog prepozitivne atmosfere koju smo svi zajedno generirali na prošloj MERDI, te usmenim pohvalama posjetitelja po završetku partya i učinaka koji su premašili očekivanja, repriza će se odvijati bez maski, osim ako se netko stvarno želi maskirati – takva je inicijativa uvijek dobrodošla.
 
U Malom Quorumu u Opatiji 22. veljače će se održati druga po redeu M. E. R. D. A., kulturno – zabavna manifestacija u produkciji Kulturno – umjetničke udruge Akt sa sjedištem u Opatiji i nastojanjem obogaćivanja sadržaja grada Opatije.

Međutim ako se poželite maskirati nitko vas neće „krivo“ gledati, zato budite što jeste s maskama ili bez – dobri, veseli i nasmijani ljudi i posljednje opatijsko utočište i u modernom, ritualnom, kolektivnom plesu otjerajt još ovo malo zime što je ostalo!

Nastupit će domaći DJi Tom Jay, Danny Glavan, Ko Mar, Rosho i CareAss live on djembe. Party starta u 21h, upad je 20/30 kn.

unmasked merda

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk