Skip to main content
  • burn studios residency
  • 19.02.2013.

Počinje potraga za hrvatskim DJ predstavnikom na Ibizi

U suradnji s Mixcloudom, Beatportom i SAE institutom, burn studios Residency program ove godine ponovno pruža priliku hrvatskim talentiranim DJ-ima da otputuju na Ibizu gdje će uz mentorstvo najpoznatijih DJ-a današnjice dobiti priliku izboriti se za rezidenciju u ljetnoj sezoni 2013.

Naslovna foto

burn studios residency

Prijave za sve zainteresirane već su otvorene na https://www.facebook.com/events/571178566226872/. Hrvatski će predstavnik ove godine imati direktan plasman među top 15 DJ-a koji će 21. svibnja (sa svim pokrivenim troškovima od strane organizatora) otputovati na Ibizu.

Tamo će nakon intenzivnog workshopa s iskusnim i renomiranim DJ-ima (Maceo Plex, Steve Lawler, Solomun…) svojim znanjem, talentom i zalaganjem dobiti mogućnost plasirati se među top tri polaznika koji će osvojiti rezidenciju u ljetnoj sezoni 2013. na najpoznatijem party otoku na svijetu.
{youtube}c_Ad2gr60GQ{/youtube}

Natječaj je otvoren za sve zainteresirane DJ-e do 18. ožujka ove godine.

Burn studios žiri odabrat će ukupno pet hrvatskih predstavnika koji će svoj talent pokazati na velikom zagrebačkom mixoff eventu čiji će detalji uskoro biti otkriveni javnosti. Pobjednik eventa 21. svibnja putuje na Ibizu gdje će svoje tehničke vještine, originalnost i stil imati mogućnost prestaviti nekima od trenutno najvećih imena u svijetu elektronske glazbe, kao i mnogobrojnoj publici koja će ubrzo potom stići na otvaranje party sezone na otoku.
{youtube}YR1i24ad_gc{/youtube}

Burn studios Residency program se već u prvoj sezoni pozicionirao kao najrelevantniji DJ contest u Europi zbog mentorstva trenutno najaktualnijih ljudi iz glazbene industrije i prilike koju pruža pojedinicima iz mnogih uključenih zemalja – da žive svoj san te prigrle priliku i iskustvo koje im može promijeniti život. Upravo tome svjedočio je slovenski kandidat, koji je prošle godine bio jedan od pobjednika natjecanja i proveo radno ljeto kao resident u nekima od najpopularnijih klubova na Ibizi.

burn lemon

Seriju reportaža snimljenih za trajanja prošlogodišnjeg bootcampa možete pronaći na YouTube kanalu burn studios Residencyja.
 

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk