Skip to main content
  • 13.02.2009.

Miami Winter Music Conference 2009 – novosti

Najpoznatiji svjetski online magazin elektronske glazbe Resident Advisor, napravio je "micro site" na kojem ćete od sada pa nadalje uvijek moći pronaći svježe informacije u vezi događanja na predstojećem Miami WMC-u.  Iz Miamia stižu vijesti kako je festival Sensation nominiran za najbolji glazbeni događaj godine na ovogodišnjem International Dance Music Awards u Miamiu. Pobjednici će biti odlučeni na centralnoj ceremoniji WMC-a 26. ožujka.

Piše: 

IDMA je trenutno najbolje natjecanje gdje se dodjeljuju nagrade za godišnje zalaganje u elektroničkoj glazbi. U preko 50 kategorija mogli su se birati najbolji izvođači, produkcije, remixi, klubovi, promotori, festivali, audio i video oprema itd.

WELCOME TO MIAMI
Na Nikki Beach u Miamiu bit će službeno otvoren Miami Winter Music Conference, partijem pod imenom "Welcome To Miami". Postoje dva plesna podija. Na Flying Circus areni svirat će umjetnici iz minimal, electro i tech-house glazbe: Johnny D, Tiefschwarz, Guy Gerber, Nic Fanciulli, Nick Curly. Vani na plaži sviraju Tom Novy, Chris Lake i Tom Stephan od kojih se očekuju komercijalniji setovi.

CLAUDE VON STROKE
Claude VonStroke će na ovogodišnjem WMC-u imati ekskluzivni nastup za etikete dirtybird & mothership, 27. ožujka. U posljednje 4 godine ova dva američka labela su postali vodeći u elektronskoj glazbi i obećavaju dosta za budućnost. Na dva plesna podija koji će biti smješteni u Doublegrand Water klubu zasvirat će preko 10 DJa koji garantiraju dobar provod. Osim Claudea sviraju Justin Martin, Jesse Rose, Italoboyz, Guido Schneider, Catz and Dogz itd. Party započinje u 12h i traje do ponoći.

BEATPORT POOL PARTY
Beatport je obznanio DJ goste za svoj tradicionalni Pool Party koji se održava od 26. do 29. ožujka u National Hotelu (Remix Hotel), plaža South Beach. Evo i liste potvrđenih gostiju:

dam Beyer [a]
ATFC [a]
A-Trak [a]
Boys Noize [a]
Damian Lazarus [a]
Dennis Ferrer [a]
Hatiras [a]
Johnny D [a]
Josh Wink [a]
Laidback Luke [a]
Louie Vega [a]
Marco Carola [a]
Olivier Giacomotto [a]
Radio Slave [a]
Robbie Rivera [a]
Sebastian Ingrosso [a]
Steve Angello [a]
Steve Lawler [a]
The Martinez Brothers [a]
Tiga [a] & Proxy [a]
Tommie Sunshine [a]

{snippet 1}

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2