Skip to main content
  • 22.04.2024.

Mike Vale predvodi novi Club Stereophonic u Crkvi

Klupska večer renomirane talijanske etikete se još jednom vraća u Rijeku.

Piše: 

Naslovna foto

Kalany Creative

U petak 26. travnja, Club Stereophonic se vraća u riječku Crkvu sa svojim rasplesanim house ritmovima. Kako iz talijanske etikete najavljuju, riječke partijanere još jednom očekuje “All-Star” postava s glavnim gostom Mikeom Valeom, rezidentima Stereophonica i lokalnim snagama – Anom Antonovom, Simonom Emmeom, Darrio Secom i DiD-om.

Mike Vale je slovenska house zvijezda koja se za pultom nalazi preko dva desetljeća. Osim što je bio rezident u renomiranim klubovima u regiji te nastupao diljem svijeta i na najvećim festivalima, tvorac je jednog od najpopularnijih remixa “Music Is The Anwser”.

Simon Emme je mladi talijanski DJ i rezident Stereophonica koji se još jednom vraća u Rijeku sa svojim snažnim i mračnim tonovima koji bude sva osjetila.Ana Antonova je višestruko nagrađivana DJ-ica sa riječkom adresom, specijalizirana za underground ritmove.

Darrio Sec je lokalna snaga, koja ima svoj debi na Clubu Stereophonic, a poznat je po svojom osmijehu i uplifting setovima koji tjeraju na ples. DiD je dugogodišnji i iskusni DJ, koji će ovog puta otvarati večer.

FB EVENT: Club Stereophonic w/Mike Vale (CRKVA)

sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2