Skip to main content
  • 22.04.2024.

FrenkyBoy i Yuri iz ST!llness gostuju na Radio Kampusu

Dobro poznati d’n’b akter i član nagrađivane grupe zajedno gostuju na splitskom studentskom radiju.

Piše: 

DJ, producent i tvorac Bubanj & Bass radijske emisije FrenkyBoy te njegov kolega Yuri iz ST!llness i Banana Zvuka večeras gostuju na splitskom Radio Kampusu u emisiji Helter Skelter od 21 i 30.

Riječ je o glazbenoj emisiji koja se emitira svako drugi ponedjeljak kroz koju se sluša “dobra muzika s još boljih albuma raznoraznih bendova i solo izvođača”, a upravo kroz gostovanje u radijskom eteru, FrenkyBoy će iskoristiti priliku da promovira svoj nedavno objavljeni debitantski album “Taste Buds LP”, otkrije samu inspiraciju oko albuma te najavi video spot kojeg trenutno radi za skladbu “Maci“, na kojoj je tekst i vokalnu izvedbu napravio upravo sami Ivan Jurić Yuri.

Kako nam sami FrenkyBoy otkriva osim spominjanja albuma, tijekom gostovanja u Helter Skelteru zajedno s Yuriom i samim urednicama Angelom Čorić i Ivom Omazić razgovarat će o drum ‘n’ bass sceni u Hrvatskoj, nastupima i svim ostalim stvarima koje prate glazbenike.

FrenkyBoyjev debitantski album “Taste Buds LP” će uskoro dobiti i službeni datum izlaska digitalne verzije na svim online glazbenim trgovinama, kao i streaming platformama, a detalje o tome će otkriti u samoj emisiji na Radio Kampusu.

Iskusni d’n’b akter također poručuje da se njegov debitantski album već može nabaviti u PDV shopu te zagrebačkom dućanu Garica, kao i direktno kod njega. Dok će uskoro doći i na police splitskog te zadarskog Garica dućana.

Gostovanje FrenkyBoyja i Yuria na Radio Kampusu u emisiji Helter Skelter možete poslušati na frekvenciji 104.1 MHz u Splitu ili preko streama na linku.

sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2