Skip to main content
  • Armin Van Buuren
  • 27.05.2013.

Miks za uvod u ljetnu turneju

Tijekom minulog vikenda, nizozemski je trance DJ i producent Armin van Buuren bio itekako zaposlen jer odradio je maratonski set za Essential Mix Petea Tonga.

Naslovna foto

Armin Van Buuren
 
"Bio sam iznimno uzbuđen kad sam čuo da Radio 1 želi upravo mene da odradim trosatni sat za specijalno izdanje Essential Mixa. Prošlo je podosta vemena od mog zadnjeg studijskog miksa i odlučio sam napraviti nešto zaista posebno, s pravim razvojem od 125 bpm pa sve do 138", rekao je o miksu Armin van Buuren.
 
"Ima pregršt ekskluzivnih traka u miksu – prvi sat je zagrijavanje i uspostavljanje atmosfere s ekskluzivama  koje potpisuju BT & Alexander Popov. Drugi sat je uglavnom građen je oko mog novog albuma Intense netom izašlog na Positiva/Armada Music", pojašnjava svoj set van Buuren nastavljajući kako u njema ima i njegov najnoviji singl "This Is What It Feels Like", ali i eksluzivnih traka Orjana Nilsena i Shoguna.

{youtube}BR_DFMUzX4E{/youtube}

"Treći sat je vrhunac s pravim, nabrijanim tranceom za koji su zaslužne trake koje potpisuju Simon Patterson, ARDI i Photographer", kaže nizozemski DJ koji je u treći sat ugradio i neke reference na omiljene klasike, kako glazbene, tako i one filmske.
 
Essential Mix svojevrsna je priprema za Armina van Buurena za njegovu ljetnu turneju tijekom koje će, osim festivala Balaton Sound, Electric Zoo, Tomorrowland i niza drugih, zasvirati i na Ultra Music Festivalu u Splitu.
 

 
sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.