Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Milna na Braču dobila novo mjesto za kvalitetne elektroničke ritmove

Ponuda otoka Brača se ovog ljeta širi u ritmu elektroničke glazbe

Piše: 


Pitoreskna Milna poznata je kao raj za nautičare, ali od ovoga ljeta bogatija je i za novo mjesto na kojem se može plesati uz kvalitetne elektroničke ritmove. Olife Beach Club otvorio je svoja vrata početkom lipnja, a smjestio se tik uz more te okružio netaknutom prirodom i predivnom plažom.

Tijekom cijelog ljeta posjetitelje Olife Beach Cluba očekuje elektronički program koji se bazira na selekciji pomno odabrane disco i house glazbe sa talentiranim domaćim izvođačima. Mediteranski ambijent te dizajn kluba koji donosi spoj šarma i opuštenosti, pruža idealan prostor za uživanje u ljetnim danima, suncu, koktelima te rasplesanom elektroničkom ritmu.

Ove nedjelje 18. lipnja, na otok Brač stiže nagrađivani zadarski duo Groove Masters te hrwo E. Osim što će se plesati na podiju u idiličnom okruženju, posjetitelji će imati priliku uživati i na boat partyju koji isplovljava iz Splita u 11 sati ispred Lučke kapetanije (dok 4).

Groove Masters nose titulu najperspektivnijih izvođača u regiji prema nagradi Ambasador. Zajedno sviraju od 2015., a od 2019. hvataju se produkcije i stvaranja svog zvuka. Kroz vlastitu produkciju, ali i setove selekcija traka pleše između housea, tech housea i minimala.

Hrvoje Jelinčić poznatiji kao hrwo E stiže iz Zagreba. hrwo E je poznat kao iskusni warm up DJ koji u svakom trenutku iz rukava može izvući najrjeđi plesni klasik. Njegov glazbeni opus seže od housea do disco klasika. Ostatak line upa čine Manitu, Francescu, Tyson i Kali.

Ulaznice za Sunday Soul Rehab s Groove Masters i hrwo E dostupne su kroz sustav Entrio. Kupnjom ulaznice osiguran je transfer brodom do otoka Brača i nazad. Polazak iz Splita za Olife Beach Club je u 11 sati, a povratak za Split je u 22 i 30.

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom