Skip to main content
  • 21.01.2017.

Miloš Pešović i svježi srpski techno

I tu si u suboti, subotnji opušteni ti koji radi sasvim suboti svojstvene stvari. I u tvom subotarenju bilo bi sasvim subotasto od tebe baš ove subote podržati mlade ljude čije vrijeme tek dolazi i koji žele ostaviti nešto vrijedno u audiosferi.

 
Onima koji će se posvetiti glazbi zbog glazbe same i valova emocija koje ti šalje do centralne ploče koja odgovara kinestetičkim oslobađanjem svega u tebi kroz pokret: Danas se tako u novom svesku KS Proma posvećujemo jednom mladom gospodinu preko susjedne nam granice. S Srpskih ulica stiže jedan Miloš. Tata je uletio s onim Pešović dijelom, a glazba sjela na popise najznačajnijih životnih strasti. Strasti, kako i gospodična Stone zna, su poprilično sirove i slabo podložne sputavanju pa se s plesnog podija Miloš seli i za pult i u studijske prostore. 

 
Najsvježije izdanje na Little Helpers labelu instantno je pronašlo svoj put do naslovne stranice Beatportove luke ritma, kao i na naslovnu stranicu minimal izdanja. Prevrtiš li samo dva tjedna unatrag gospodin Pešović ujedno je odabran s izdanjem na Nopresetu za jedno od top 10 nepropustljivih regionalnih izdanja.

 
Kojim žanrovskim cestama ćeš ga zateći u flanerizmu? Uho privlači minimal tech stranputica, ali producirao je fini techno koji su pustili i Richie Hawtin, Umek, Varela, Spartak, posebice Noferini i čini se da je ipak techno žica u kojoj je uhvatio pravi globalni ritam pa bi upravo on mogao postati sliv truda i energije u izdanjima koja nadolaze. Što to sve spava u Miloševoj košari beata, gdje da ga tražiš i kako zvuče nove sonorne poslastice regionalnog techna? Sve ovo profi uhođenje možeš na hieprautocestama niže. Enjoy i pleši, pleši, pleši!

 
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk