Skip to main content
  • miss soulfly
  • 1.05.2012.

Miss Soulfly svijet voli gledati kroz naočale

Miss Soulfly pripada svježim, mladim snagama elektronske scene i trudi se u većinski muškom svijetu promicati žene kao DJ-ice i glazbenice.

Piše: 

Naslovna foto

miss soulfly

Nakon što je završila s glazbenom školom i sviranjem klavira Marina iz Zadra ili Miss Soulfly posvetila se samoukom sviranju gitare, ali nije dugo trebalo da zamjeti melodičnost elektronske glazbe i počne se baviti DJ-ingom. Marina trenutno živi u Rijeci te pušta i producira glazbu od koje kako kaže srce brže pumpa, a aktivni je član udruge Urban Divas koja promiče ženske DJ-e i izvođače.

{soundcloud}https://soundcloud.com/miss_soulfly/miss-soulfly-outside{/soundcloud}

Od nedavno posjeduje i diplomu SAE Instituta u Ljubljani, što ju je dovelo do nastupa u Sloveniji i izdanja „Glasses EP“ za slovenski label Innocent Music koje možete poslušati i kupiti ovdje.  Miss Soulfly ovaj je Ep nazvala Glasses, jer se katkad osjeća nelagodno u društvu ljudi, ali kad stavi svoje naočale nelagoda odmah nestane. U sklopu programa koji organizira Innocent Music na tajnoj lokaciji u Ljubljani nastupit će 25.svibnja u društvu Terry Francisa.

 

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju