Skip to main content
  • tiesto
  • 2.05.2012.

Tiesto i Harris u Ljubljani

Dva zvučna imena i trenutno vrlo popularna producenta u svijetu slavnih pop i r'n'b zvijezda Tiesto i Calvin Harris nastupaju najbliže nama, u Sloveniji.

Piše: 

Naslovna foto

Tiesto

Stadion Stožice u Ljubljani ugostio je dosad imena poput Davida Guete, Afrojacka, Steve Edwardsa, Martin Solveiga i drugih. Sad u sklopu Red Summer partija u nedjelju 24. lipnja dovodi ljubimca publike i DJ ljestvica i vodećeg DJ-a trenutno po diskografiji Tiesta te škotskog producenta, autora, pjevača i DJ-a Calvin Harrisa kojeg znamo po hitovima Ready for the Weekend, I'm Not Alone, Flashback, You Used to Hold Me in Bounce. Calvin Harris je je u 2011. proglašen i najboljim autorom u Velikoj Britaniji, a napisao je i producirao pjesme za Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor, Dizzee Rascal i Rihannu.

{youtube}a8TPXFoXO5A{/youtube}

Red Summer party održava se po treći put i svojevrsna je proslava kraja školske godine u Sloveniji. Osim Tiesta i Calvin Harrisa ugostit će još izvođača, koja će uskoro biti najavljena. Cijena ulaznice za parter 25€, a za fan pit 60€. Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2