Skip to main content
  • Priyanka Chopra
  • 20.02.2012.

Miss svijeta pjeva na singlu Swedish House Mafie

Bivša Miss svijeta Indijka Priyanka Chopra koja je uz filmsku odlučila poraditi i na svojoj pjevačkoj karijeri, Swedish House Mafiu upoznala je dok je radila na svom prvom albumu.

Piše: 

Naslovna foto

Priyanka Chopra

Njen vokal svidio se Axwellu, Steve Angellu i Sebastian Ingrossu pa su upravo dovršili zajednički singl. Da je riječ o pjevačici koja se osim ljepotom očito može pohvaliti i glasom pridonosi i buduća suradnja s David Guettom. Njega je pak Priayanka upoznala na dodijeli Grammyja prošli tjedan i kako potvrđuju ljudi iz Guettinog tima njih dvoje su ozbiljni u namjeri da naprave nešto posebno.

Također je očito da se Priyankin menadžer pobrinuo da bivša Miss svijeta ima poseban tretman te njene pjesme dođu do pravih ljudi, što je i potvrdio: "Priyanka je singlu pridonijela svojim vokalom. Sad kad je glavnina njenog albuma gotova, ona treba sjesti sa svojim producentima i odlučiti koje će pjesme odabrati. Zanimljiv je to spoj različitosti, a moram naglasiti da su SHM bili poprilično otvoreni za Priyankine ideje i dopustili su joj da bude uključena u cijeli produkcijski proces."

sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju