Skip to main content
  • 3.04.2018.

Mjesečevi čvorovi za najveći promo ples – Road 2 Moondance

Mjesec je poznat kao izvor jakih i istodobno zagonetnih sila. Od pamtivijeka se zna kako je privlačio ljude i raspirivao im maštu. Iz svega toga, zbog njegovih navodnih magičnih moći ispredale su se i legende. A Mjesec je također i zaštitni znak Moondance festivala.

Piše: 

Velik, veći, najveći! Publika je osjetila kvalitetnu energiju koju im Moondance nudi te ne skrivaju svoja velika očekivanja, ali glavna ekipa festivala uvijek nastoji biti korak ispred i ponuditi kojekakve novitete. Svakom godinom postaje sve veći, kako sa publikom koja ga posjećuje tako i sa gostima koji staju za kameni pult tvrđave. A tako u onoj idućoj suboti 14. travnja, Moondance bilježi najveći promo party #Road2Moondance. Najveći klub Zagreba, Boogaloo biva mjesto radnje, a kako smo rekli da je najveći, to dokazuje i njegov line-up. Dva velika strana gosta, Ben Sims i Tyree Cooper stižu na ovaj dvofloorni ples u svima poznatu Vukovarsku 68.

U režiji domaćih snaga, Moondance festival smješten u trogirskoj tvrđavi Kamerlengo od samoga starta pokazao je zube i promaknuo se u iskustvo koje se nikako ne smije propustiti. Hvaljeni festival pokriva sve bitne adute kojima doživljaj na licu mjesta podiže do maksimuma. Birate između fantastične povijesne lokacije, hi-end produkcije, edukacija te video umjetnosti. Ples pod punim mjesecom ulazi u svoju 6. godinu, za koju je i u ovoj prilici potvrdio impozantnu lista kako DJ-a tako i live actova. Uvijek pažljivi kod biranja izvođača svjetskog glasa brzo su ga proglasili vodećim techno festivalom u regiji.

Datumi od 9. do 11. kolovoza nisi nam toliko blizu, pa je organizator Pero Fullhouse aka Skeptik odlučio otići u susjedstvo i prodrmati tamošnje klubove.

Ben Sims je bio i ostao sinonim za dobar, beskompromisni Techno. Kao producent i kao dj nikad se nije bio lud za trendovima nego je gradio svoji put koji ga je doveo do jedinstvenog stila miksanja na 4 decka. Egzotičnim spojem energetičnog groovea u kombinaciji s virtuoznim miksanjem Ben stvara fluidni set koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim što je mu priskrbilo svjetsku slavu, nebrojene gigove i mjesto među najvećima.

Za Tyree Coopera možemo reći da je iznimni DJ i producent koji je aktivno sudjelovao u samim korjenima House glazbe. Prvi singl 'I Fear The Night' s pjevačicom Chica objavio je još 1986. što mu je otvorilo vrata mnogih etiketa i klubova te doprinjelo međunarodnoj karijeri koja uspješno traje do danas. Danas je Tyreejeva baza Berlin, odakle započinje svoje turneje na klupske i festivalske događaje poput Glastonbury Festival UK, Amsterdam Dance Event, Concrete Paris, Mona Club Paris, Half Baked UK, Houspitality San Francisco, Evil Olive Chicago.

Dok će na velikom flooru kluba dirigirati Ben Sims uz Ivana Komlinovića, Skeptika, Ceta i Chille Jr., glavna faca na malom (House) flooru postaje Tyree Cooper. Njemu podrška biti će Branko Dalloš i sessiondigger.

Karte su vam dostupne na stranici Ticket shopa pa kliknite OVDJE i ubacite si ih u košaricu. Također, dolaskom na ovaj party dobivate i 20 posto popusta za festivalsku Moondance ulaznicu.

[Event]
 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2