Skip to main content
  • 3.11.2017.

Poznati datumi za 6. izdanje Moondance Festivala

Moondance Festival objavio je datume za svoje sljedeće izdanje i tako u 2018. rezervirajte tri dana kada od 9.8.-11.8. ponovno plešete među zidinama tvrđave Kamerlengo.

Piše: 

Sve je krenulo 2013. godine kada je Pero Fullhouse pokrenuo projekt Moondance festivala, koji se brzo promaknuo u jedan od najboljih festivala na ovim prostorima. Festival koji je više od same glazbe, prije svega se ističe svojim pomno biranim line upom, dok high-end produkcija, edukacije i naravno jednistveni ambijent ističu ovaj festival smještenog u Trogiru, gradu koji je pod UNESCO-vom zaštitom.

Na jednom mjestu, Moondance festival okuplja najbolje svijetske, regionalne te lokalne underground DJ, live izvođače i video artiste. Na 6. izdanju festivala, nastupi će preko 40 izvođača, a prilikom objave datum za 2018. potvrđen je i prvi headliner. Bugarin Strahil Velchev poznatiji kao KiNK nastupit će tako po prvi puta na festivalu. Majstor svog zanata, na svojim nastupima kombinira između DJ seta, live seta te live PA, što ga uvijek čini nepredvidljivim. Od Abletona do raznih syntheva, Vermone DRM u sebi uvijek krije dozu iznenađenja. Već dvije godine sjedi na broju 1, Resident Advisor ljestvice TOP 40 Live Acts.

Kako i live, KiNK se može pohvaliti i uspješnim produkcijama gdje je do sada izdavao za renomirane etiekte poput Running Back, Rush Hour te Ovum Recordnigs te remiksevima za Ninu Kraviz, Tigu, Sven Vatha, Jimpstera, DJ Doziu. Setovi koji odskaču od prosjeka, prepuni su house i techna, a također gaji ljubav prema jazzu, funku, discu, jungleu.
{youtube}-WRfEKQYOJ8{/youtube}

Ples pod mjesečinom možete rezervirati već sada, regionalne early bird ulaznice puštene su u promet po cijeni od 149kn, a možete ih kupiti na linku.

[FB]
[WEB]

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2