Skip to main content
  • 20.07.2020.

Mlada osječka techno organizacija za start kolovoza

Stanično je ono živo, življe, najživlje, ono što komunicira, množi se i radom mnogih elemenata stvara jedan sustav.

Piše: 


Naš današnji sustav živi, diše i raste na sasvim drugom platou, onom glazbenom. a stanične mitohondrije čini plesna energija na podiju.

Oni su Cellular Music i rasplesat će prvi kolovoški dan ovog neobičnog ljeta u osječkom Dubioza baru. Sat prije ponoći 1. kolovoza za pult bara staje mlada ekipa istomišljenika, producenata i DJ-a, zasebnih stanica spojenih u jedno tkivo Cellular Music-a pod plaštom iste ljubavi spram techna.

Jutro ćeš dočekati s, na osječkim ulicama odgojenima, ERROR 404, Filipendulom, Faraonom i Stjepanom Bolibruhom.

FB Event: DC Cellular Music w / ERROR 404, Filipendula, FARAON, EvilTwin

23:00 – 01:00 ERROR 404
01:00 – 03:00 Filipendula
03:00 – 05:00 FARAON
05:00 – 07:00 Stjepan Bolibruh

Pa bez dubioza i vaganja, bez puno rasprave i analiza, pleše li ti se, voliš li fini dobar masni techno i koordinate su ti 1. kolovoza Osijek, znaš kamo. Doniraš ekipi 20 novaca za trud organizacije, zabriješ na BYOB (aka donesi si sam što ti se pije) i opusti se. Imaj na umu da je broj ljudi u baru ograničen da bi imali dovoljno prostora da se poštuju smjernice kako bi čuvali sebe i druge u ovim novim okolnostima.

Kako vjerujemo u puninu filozofskih polovično ispunjenih/ispražnjenih čaša, gledaj to kao sugestiju da imaš više mjesta da se razbacaš i protreseš kosti. Budite dobri, budite odgovorni, volite ljude i glazbu i samo plešite.

Vidimo se u Dubioza baru i dobro nam došli na novi Cellular Music.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk