Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content
  • mladen tomić

Mladen Tomić objavio novi EP kojeg obiluju snažni groovy ritmovi

Prominentni DJ iz Bosne i Hercegovine, Mladen Tomić nakon objave “Find Your Wave” EP-ja zaključuje godinu s novim izdanjem koji se proteže kroz tri trake

Piše: 

Naslovna foto

Mladen Tomic

U svojoj bogatoj karijeri Mladen Tomić može se pohvaliti s preko 50 izdanja, a njegovo posljednje je kompilirano na EP-ju zvanom “Running Rings”. Tri trake koje čine EP su Traces Of Delay, Running Rings i Supersonic Emotion.

Kroz trake se mogu čuti različiti elementi elektroničke glazbe, a sami Mladen Tomić nam otkriva “Dosta su različite, to je neka fuzija techna i housea koje se čitavo vrijeme prepliće i nadograđuje bez striktnih žanrovskih pravila ili očekivanja, svaka ima neku svoju priču, ali sve su groovy, sa jakim bas linijama i momentima karakterističnim za moj zvuk generalno, produkciju i setove.”

Objava EP-a je uslijedila nakon dužeg vremena testiranja traka kako bi se dobio što veći feedback od publike ističe nam Mladen Tomić te dodaje "U principu, sve tri trake su napravljene početkom 2022. godine i testirao sam ih jedan duži period, kroz proljeće i ljeto, prije nego sam se odlučio da ih izdam. U posljednje vrijeme prakticiram da testiram trake po nekoliko mjeseci, ne žurim sa izdanjima.”

Osim odlične reakcije publike, novi EP Mladena Tomića dobio je podršku i DJ-eva kao što su Sam Divine,Cristian Varela, Joseph Capriati,Ilario Alicante, Richie Hawtin,Paco Osuna i Marco Faraone.

“Running Rings” naziv je novog EP-ja objavljenog na Night Light Recordsu, a dostupan je na svim streaming platformama.

Night Light Records bio je nominiran za regionalni label godine na Ambasadoru 2022.

john digweed 1
Vezani članci
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
john digweed 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
brejcha 2