Skip to main content
  • alt
  • 16.09.2015.

Mladi splitski projekt među maslinama u Živogošću

Tko su i što su Native Goa? To su tri momka koja čine mladi splitski projekt. Sve je počelo s ljubavlju i instrumentima pod rukom na ulicama grada. 

 
Kako je rasla vještina odjednom su se krenule otvarati i prilike za nastupima u klubovima i dioklecijanovim večerima. Trijadu čine Marko Psymon Aljinović na handpanu i đembama, Namdev Nirguna bubnja do besvijesti, a Ivan Čujić Dudi te vodi daleko putevima didgeridoooa. Svi su upali u priču s glazbenom pozadinom već na leđima. Namdev kao bubnjar raznih bendova, Psymon kao Dj u splitskim klubovima, a Dudi kao didgeridoo majstor na Lost Theoryju.

alt

 
Dečki planiraju ove zime zatvoriti se u studio i snimiti singl i složiti ubitačan program i CD do iduće sezone za live nastupe. Svi zainteresirani za ovu zanimljivu glazbenu kombinaciju Native Goa piramidu mogu uhvatiti noćas u Masline baru na prekrasnoj lokaciji Živogošća na … O.S.T.I.A. … eventu, koja se trudi među ponosnim stablima ponuditi svojim patronima najbolju glazbu za uživanje u životu. Noćas u 8.32. započinje magija pod zvijezdama uz podršku DJ Tornada.
soul gravity desktop
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.