Skip to main content
  • alt
  • 16.09.2015.

Gdje partijaš u Splitu u sezoni 2015/2016?

Još samo neko vrijeme ljetne terase i pozornice bruje i tada se zavlačimo u ugodnu sigurnost klubova.

 
Vjetrovi će otpuhati iz zraka zaostale mirise ljeta i ponijeti ih splitskim ulicama, ali noge, zasićene svakodnevicom uvijek znaju kamo po malo katarze jer tvoja Klubska skače na misiju da vas uputi na najbolje događaje početka jesensko-zimske sezone.

alt

 
Utočište ćemo tražiti u grbavom heroju Quasimoda, sakrivati se pod krošnje Judinog drveta, vješati se po zvučnim lijanama Jungle, kamuflirati se u beat u Kameleonu, dopustiti vjetrovima zvučnika da nas propušu u O'Hari i oderati do jutra u Kocki ili caffeu Dalton na Bačvicama, ali i u Clo baru, koji će se baciti u kvalitetni disco i house večeri s vlasnicima rezidentskih palica.
 
Judino drvo otvara se ovoga vikenda, u subotu, 19. rujna uz Break A Leg. Pa otrgni nogu, baci je na podij i neka podivlja s Kid Vaom. Kameleon otvara vrata 3. listopada, a isto čini i O'Hara s Family Grooves obitelji i nastupom Timewrittera, dok Jungla otvara sezonu 10. listopada s Dj Boneom ravno iz detroitskog undergrounda uz podršku techno asa Pere FullHousea.

alt

 
Izgleda da su festvali iznova poslužili kao megafon hrvatske scene i postavili kulisu za još jednu sjajnu nadolazeću sezonu. Enjoy! Bit će ludo!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk