Skip to main content
  • 25.02.2017.

Moby lansira natječaj za producente – remixaj posljednji album!

Kako ga je jednom u komentaru na knjigu "Porceleain" od milja nazvao Dave Eggars, Moby je "bivši kršćansko/alkoholičarski vegan koji se bavi elektroničkom glazbom".

Naslovna foto

Moby
 
Dakako, iako sasvim točno, ovo objašnjenje je ujedno i nepotpuno, jer on je mnogo više. Sviđala vam se njegova glazba ili ne, oduševljeno vi nama uživali u zamišljenim sintetičkim tonovima ili pak naginjali glavu pod onaj specifičan kut nerazumijevanja, jedno je sigurno – razapet na užetu raznolikih žanrova i glazbenih eksperimenta Moby je sve samo ne konvencionalan, u potpunosti svoj i jedinstven i samim time i manifest onoga što bi umjetnik u svijetu trebao biti.
 
Pa je ovaj neobični elektronički mogul pred kraj prethodne godine izdao novi album u suradnji s The Void Pacific Choir, naziva "These Systems Are Failing" i sada udara triangl u poziv mladim producentima koji bi se okušali u remixanju traka s albuma. Za remix je ponuđena upravo  "Are You Lost In The World Like Me?" traka, intenzivno instrumentalno-vokalno ostvarenje koje traži nove oči i ruke da ga modeliraju kako žele.
{youtube}VASywEuqFd8{/youtube}
 
Za osvajača najboljeg remixa nagrade su:
 
– izdanje na Mobyjevu 12" labelu Little Idiot
– medijska podrška Wavo-a na društvenim mrežama
– doživotno Wavo Pro članstvo
– jedna godina na LANDR mastering računu
 
Natječaj je otvoren sve do minute prije ponoći 1. ožujka pa se baci na posao, a više saznaj ovdje. Mali koraci ponekad rezultiraju kaskadnom eksplozijom dobroga.
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2