Skip to main content

Monika Kruse s novom trgovinom odjeće i rijetkih vinila

Ako su tvoji dani imalo uštekani u utičnicu svega onoga ritmičkog i na struju, gospođica Kruse standardna je protagonistica tvoga globalnog techno postava, na sceni već četvrtinu stoljeća.


Uz dane posvećene studiju i pultevima, kao svaka renesansna dama svjesna doba u kojem živi, Monika je pokrenula i jedan sasvim profitabilni satelitski biznis online trgovine. Dobre kreativne stvari uvijek se traže pa će tako online trgovina uključivati muške, ženske i unisex odjevne predmete i selekciju rijetkih vinila s autogramima i CD-a iz vlastite privatne kolekcije.

Ovaj biznis nastao je iz ljubavi spram dizajna i bilo je potrebno 5 mjeseci za njegovo podizanje. Na komadima se nalazi printani "M" logo koji stoji na džemperima, T-shirt majicama, prslucima i haljinama, a posebna pažnja posvećena je održivosti pa se tako koriste tkanine načinjene od organskog pamuka, bambusa, flisa… Cilj je dakako bila i potpuna nesputanost i udobnost nošenja kao i suvremeni monokromatski dizajn.

Među odabranim vinilima i CD-ima iz opsežne osobne kolekcije, kolekcionarsko oko bi se moglo naći beznadno zaljubljeno u album "Changes of Perception" na kojem se nalazi Monikin proslavljeni "Morgana" hit  iz 2008. rasprodan na svim ostalim online lokacijama.

Kruse je uzbuđeno u maniri prave poduzetničke groznice one koja zna što želi napomenula: "Tako sam uzbuđena što napokon lansiramo ovu liniju proizvoda! Sama nosim dizan već nekoliko mjeseci – i na partyjima i kada se opuštam nasamo i tako je udoban. Ne mogu dočekati da ih podijelim sa svima vama!"

A ako je tvoj unutarnji modni guru na godišnjem i jedini kriterij ljetnog odijevanja je da je dovoljno čisto da bude nosivo i dovoljno prozračno da ne osjetiš da si odjeven, prebacujemo te na slušne tračnice infom da ćeš Moniku moći uhvatiti na križištu Sonus kružnica u slavlju 5. rođendana festivala. Balkanski gen osigurava ti Ex-Yu cifre upada za 440 kn ,a karte loviš na digitalnim lokacijama Entrio sistema.  Pa sretno ti jedno sasvim techno i stylish ljeto!

dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop