Skip to main content
  • 20.12.2017.

Moondance crew za Božić predstavlja Bad Santa brings Proper Techno

Nakon velikog uspjeha Electric Halloweena, crew Moondance festivala predstavlja novi događaj pod imenom Bad Santa Brings Proper Techno na Božić, 25.12. u klubu Giraffe (ex Hemingway).

Piše: 

U ekskluzivnom cjelovečernjem B2B setu splitskoj publici predstavit će se Avoid i Skeptik koji su prvi puta zajedno nastupili prošlo ljeto na Perception festivalu. Dva iskusna vuka u novom ruhu predstavit će novi, mračni, zavodljivi, na momente eksperimentalni avangardni techno u ne klasičnom formatu B2B. Umjesto standardne Back 2 Back forme Avoid & Skeptik su se oprdijelili za Block 2 Block set u kojemu će svaki ispičati jedno poglavlje nadovezujući se na prethodnika.

[FBevent]

Pero Fullhouse dobro je poznato lice na ovim prostorima, koji sa prvi koracima na plesnoj sceni kreće ranim 90-ima organiziranjem serijom partija i klupskih večeri. Osnivač je hvalevrijednog Moondance festivala. Skeptik je njegov alter ego sa kojim je krenuo u akciju 2016. godine , a pružio je Peri potrebnu slobodu da istakne svoju drugu stranu, onu mračniju.

Društvo za pultom, Spektiku će raditi Avoid aka Vladimir Acic – svoju reputaciju respektabilnog techno DJ i producenta stekao je kroz svoje setove koji su eksplozivni i energični, čime mu je također dodijeljen status važne figure techno scene u regiji. U svojoj karijeri djelovao je i kao profesor DJ-inga u glazbenoj škol Kulturno Sklonište. Također, impresivna je lista imena sa kojima je surađivao svih ovih godina, Laurent Garnier, Green Velvet, Luciano, Eric Prydz, Dave Clarke, Maceo Plex. Kao producenta imali ste ga priliku slušati na etiketama 1605 Music Therapy, Natural Rhythm, Italo Buisness, Analytic Trail, Inoquo Rec, uz support Umeka, John Digweeda, Richie Hawtin i brojnih drugih.

Ulaznice možeš kupiti u Ticketshopu!

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2