Skip to main content
  • 16.08.2023.

More Bass! u Puli sprema multižanrovski bass set DJ Squarewavea iz Londona

Olive Session kolektiv organizira četvrti po redu "More Bass!" koji će se održati ispred kluba Kotač u subotu, 19. kolovoza u unutrašnjem dvorištu DC-a Rojc u Puli

Piše: 

"More Bass!" je novi pulski multižanrovski bass party koji iza sebe broji već tri odlična izdanja s raznim izvođačima iz regije te dovodi u Pulu dašak dubstep, drum'n'bass, jungle,  grime, dub i dancehall kulture.

Za četvrtu zabavu po redu spremaju spektakl, jer iz Londona dovode dubstep legendu DJ Squarewavea – vlasnika poznate UK bass izdavačke kuće New World Audio koji za ovu priliku priprema multižanrovski bass set.

DJ Squarewave je rođen u Londonu, odakle i danas “operira”, a na sceni je aktivan od svoje 16. godine, posebicu uz bass scenu. Uz prijatelja Shandyja i brata Sukh Knighta 2006. okuplja skupinu “The Nasha Experience”. Od 2008. zajedno su objavili više albuma, a vrhunac su doživjeli osvajanjem nagrade za najboljeg alternativnog izvođača na UK Asian Music Awardsu 2011. Posljednje desetljeće, DJ Squarewave objavljuje glazbu za izdavačke kuće poput Boka Records, Hench Records, Moonshine Records, a njegova glazba se nalazi i na Ministry of Soundu i Rinse FM-u. 2010. je pokrenuo i vlastitu etiketu NEW WORLD AUDIO koja do ovog trenutka broji 62. izdanja.

Uz glavnog gosta tu su i Jan Becele iz Zagreba (Bass Experience), Lunji Tunes – novo i svježe ime na pulskoj drum & bass sceni. Jan Becele je aktivan na sceni gotovo 20-ak godina, a kao DJ i VJ nastupao je na festivalima poput Seasplash, Outlook, INmusic. Od 2016. vodi audio-vizualni projekt Bass Experience. Lunji Tunes je mladi, nadolazeći drum ‘n’ bass DJ iz Pule. Dok Richo, Cue Surprise i Win Co. su dugogodišnji zaljubljenici u bass kulturu i predstavnici Olive Sessiona.

Upad na vratima je 7€.

FB EVENT: More Bass! #4 w/ Squarewave (UK)

 

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2